Viorica Dăncilă, atacată din interiorul PSD după rezultatele de la alegeri. Un primar o pune la zid

Daniel Scripcaru  
înStiri de ultima ora
11/11/2019, 07:58
Viorica Dăncilă, atacată din interiorul PSD după rezultatele de la alegeri. Un primar o pune la zid
Viorica Dăncilă criticată după alegerile prezidențiale. Sursa foto: digifm.ro

Chiar dacă se pare că va intra în turul II al alegerilor prezidențiale, Viorica Dăncilă este atacată din interiorul PSD după rezultatele obținute la alegeri! Unul dintre contestatarii săi este primarul din Buzău, Constantin Toma (PSD), care a declarat, duminică seară, că „e inacceptabil în trei ani să-ţi dărâmi trei guverne şi să mai ai pretenţia să câştigi şi prezidenţialele”.

Viorica Dăncilă, atacată din interiorul PSD după alegerile prezidențiale

Primarul Buzăului vine cu critici, după rezultatul obținut de Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale și arată că este nevoie de o resetare a PSD. Ideea unei schimbări a fost susţinută de altfel şi de ceilalalţi social democraţi buzoieni prezenţi la sediul partidului, după închiderea urnelor.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„E inacceptabil în trei ani să-ţi dărâmi trei guverne şi să mai ai pretenţia să câştigi şi prezidenţialele. S-a făcut tot ce se putea la Buzău. Sunt rezultate bune la Buzău. Mesajul meu e să se întâmple multe lucruri bune la Centru că nu se mai poate continua aşa”, a declarat Constantin Toma.

”Am reuşit să dovedim că ne putem mobiliza”

La rândul său, şeful CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu, a spus că PSD a avut „o problemă de imagine”. „O să punem umărul să avem o conducere care să nu mai aibă problemele pe care le-am avut”, a spus el. Senatorul PSD Lucian Romaşcanu a afirmat că social-democraţii şi-au atins scopul, în condiţiile în care PSD este cel mai „demonizat şi înjurat partid din ultimii 30 de ani”.

Senatorul PSD de Buzău Lucian Romaşcanu a declarat că rezultatul de duminică este unul „slab în comparaţie cu ce a făcut PSD până acum”, dar totuşi este mulţumitor că social-democraţii au reuşit să-şi trimită candidatul în turul doi.

„S-a închis o zi complicată şi o etapă complicată. Am reuşit totuşi să ne îndeplinim ce am spus, să avem candidat în turul doi. E un rezultat slab comparând cu ce a făcut PSD înainte, e totuşi un rezultat care ne bucură si ne arată un început de reconstrucţie a încrederii oamenilor în PSD.  Ne-am îndeplinit scopul, în condiţiile în care partid mai demonizat şi înjurat decât PSD nu cred că a mai existat în ultimii 30 de ani. Dincolo de această adversitate artificial creată, am reuşit să dovedim că ne putem mobiliza şi sunt convins că Buzăul va arăta că vom avea unul dintre cele mai bune rezultate din ţară”, a declarat senatorul Lucian Romaşcanu.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×