Violeta Alexandru, atac frontal la adresa Gabrielei Firea! „București, la mulți ani! Ai suferit destul. Anul acesta te vei elibera”

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
01/01/2020, 16:08
Violeta Alexandru, atac frontal la adresa Gabrielei Firea! „București, la mulți ani! Ai suferit destul. Anul acesta te vei elibera” GALERIE FOTO
Violeta Alexandru vrea un București liber. Sursa foto - ALEXANDRA PANDREA / MEDIAFAX FOTO

Ministrul Muncii Violeta Alexandru nu a ezitat și a lansat un atac frontal la adresa primarului general al Capitalei, Gabrielei Firea! Alexandru a avut o postare dură pe o rețea de socializare prin care a transmis că Bucureștiul se elibereză anul acesta.

Violeta Alexandru, atac frontal la adresa Gabrielei Firea!

”2020. La mulți ani, România! București, la mulți ani! Ai suferit destul. Anul acesta te vei elibera”, a scris Violeta Alexandru, ministrul Muncii, pe Facebook. A adăugat hashtagurile #bucurestiliber, #bucurestiliberal.

Vă readucem aminte că au fost probleme serioase pentru Violeta Alexandru la finalului anului trecut. Noul ministru al muncii a ajuns la spital de la o ședință de guvern. Politicianul a vrut că arate că are o viață normală de mamă și a subliniat acest aspect pe Facebook.

„București, la mulți ani! Ai suferit destul. Anul acesta te vei elibera”

Mai exact, ministrul Muncii a ajuns de urgență la spital cu fiica sa după ce copila a început să se simtă rău. Violeta Alexandru credea că fetița are o bronșită, dar a vrut să ceară mai degrabă părerea unui medic specialist care să-i dea un tratament corect.

„De la ședința de Guvern la spital. Așteptăm cuminți, la coadă, tratament pentru o bronșită, cel mai probabil – din cum arată lucrurile.

Indiferent de ceea ce cred eu, las specialiștii să prescrie tratament, în funcție de rezultatul consultației.

Viața de ministru-mamă de fetiță nu este diferită de a voastră. Aceleași griji în familie, tot timpul în fața unor decizii pentru a fi mai bine”, a scris Violeta Alexandru pe rețeaua de socializare.

Între timp, Violeta Alexandru a luat și o decizie legată de pensia minimă. „Pensia minimă este la același nivel ca anul trecut. Aprecierea noastră a fost că, în raport cu presiunea pe bugetul din 2020, cuantumul pensiei minime trebuie să rămână același.

Este vorba despre pensiile celor care nu au cotizat în sistemul de pensii și pentru care statul găsește să acorde o sumă pentru acoperirea nevoilor acestor oameni. Este adevărat că este insuficientă.

Se fac eforturi pentru găsirea unor soluții la rectificarea bugetară. Nu ignorăm problema. În cursul anului viitor, veți vedea o inițiativă în acest sens”, a spus Violeta Alexandru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×