Vîntul a făcut ravagii în municipiul Deva: maşini distruse, copaci prăbuşiţi

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
09/07/2015, 15:54
Vîntul a făcut ravagii în municipiul Deva: maşini distruse, copaci prăbuşiţi

Mai multe maşini parcate în faţa Tribunalului Hunedoara au fost avariate, după ce vântul puternic a rupt copacii din zonă. Şi în alte locuri din Deva au fost probleme similare.

ŞOC PENTRU FANII FILMULUI KARATE KID! ŞI TU L-AI VĂZUT DE CÎTEVA ORI! TRAGEDIE! A MURIT OMUL FĂRĂ DE CARE ACEST FILM NU ÎNSEMNA NIMIC!

O rafală de vânt puternic înregistrată joi dimineaţă a provocat pagube însemnate în municipiul Deva. Mai mulţi copaci din zona Parcului municipal Cetate s-au prăbuşit din cauza intemperiilor, cea mai afectată zonă fiind cea a Tribunalului Hunedoara.

Ce tragedie! O VEDETA de la noi A MURIT în urma unui accident cumplit!

Trunchiurile rupte de vânt s-au prăbuşit peste maşinile parcate în faţa instituţiei. Trei maşini au fost avariate.

„Nu a fost afectată nici clădirea Tribunalului Hunedoara, nici maşini aparţinând instituţiei”, spune Ildiko Glăman, purtătoarea de cuvânt a Tribunalului Hunedoara, pentru adevarul.ro.

IMAGINI BOMBĂ CU ELENA UDREA LA PLAJĂ! FOTOGRAFII ŞI VIDEO INCENDIARE! WOOOOOW! 

La câteva minute de la rafalele de vânt, oamenii şi-au mutat autoturismele din faţa instituţiei, unii temându-se de alte incidente. Între timp, la faţa locului au ajuns echipajele de pompieri din Deva şi jandarmii. Întreaga zonă din faţa tribunalului a fost acoperită de crengile prăbuşite.

ULTIMA ORĂ! ANUNŢ BOMBĂ! E OFICIAL! CINE NU MAI FACE ARMATA OBLIGATORIU ÎN ROM NIA! CE VESTE!!!

IMAGINI BOMBĂ cu Roxana VANCEA la plajă!!! Galerie foto HOT!  Costumul i-a jucat feste! Cînd Roxana s-a întins pe şezlong, toată plaja a văzut… VRAJA! 

„Am fost anunţaţi prin 112, pentru îndepărtarea copacilor prăbuşiţi peste autivehicule. S-a intervenit cu două autospeciale de intervenţie”, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

IMAGINI FABULOASE CU ELENA UDREA ŞI NOUL IUBIT, CARE A FĂCUT-O SĂ UITE DE COCOŞ! NU O ŞTIAI AŞA PE UDREA! S-A DEZLĂNŢUIT! UITE CUM ÎL PIPĂIE ŞI CUM ÎL SĂRUTĂ PASIONAL!

ŞOC! Ultima oră! E ştirea momentului! Lidia Buble nu mai are ce face! Răzvan Simion a luat DECIZIA! Nimeni nu se aştepta să se întîmple asta aşa de repede!

Sursă: www.realitatea.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×