Vine Oscarul pentru Di Caprio? The Revenant, 4 nominalizari la Globurile de Aur si pole position pentru Oscaruri

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
20/12/2015, 19:00
Vine Oscarul pentru Di Caprio? The Revenant, 4 nominalizari la Globurile de Aur si pole position pentru Oscaruri

Noul film al lui Inarritu, cu Di Caprio si Tom Hardy, are toate sansele sa fie pelicula anului. Regizorul mexican Alejandro Gonzalez Inarritu s-a declarat extrem de fericit pentru cele patru nominalizari la premiile Globul de Aur pe care le-a primit filmul sau „The Revenant”, in special pentru cea primita de actorul sau principal, Leonardo DiCaprio.

„Sunt foarte fericit pentru Leo, interpretarea sa emotionanta face filmul cu adevarat extraordinar”, afirma Gonzalez Inarritu, intr-un comunicat transmis EFE dupa anuntarea nominalizarilor care au inclus filmul la categoriile cea mai buna drama, cel mai bun regizor, cea mai buna muzica si cel mai bun actor.

Sunt nominalizari care reprezinta recunoasterea unei „distributii si echipe incredibile”, a spus el.

„Sunt foarte emotionat pentru ei”, a spus regizorul, care a subliniat ca este un film „foarte personal pentru el”. In seara aceasta voi sarbatori impreuna cu fiica mea si voi bea un pahar in cinstea tuturor celor care au facut parte din film, a marturisit Inarritu.

„Nu pot sa cred ca anul trecut, pe vremea asta, eram la Calgary pentru a filma „The Revenant” si ca acum, cand sunt la Londra, aflu aceasta veste extraordinara”, a conchis regizorul american.

Sursă: www.debarbati.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×