Vine gerul în România! Temperaturi sub zero grade și ninsori. Prognoza meteo pentru luna noiembrie

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
28/10/2019, 09:19
Vine gerul în România! Temperaturi sub zero grade și ninsori. Prognoza meteo pentru luna noiembrie
Prognoza meteo pentru luna noiembrie

Prognoza meteo pentru luna noiembrie! După temperaturile ridicate din ultima lună, vremea schimbă foaia, iar gerul va pune stăpânire peste România și vor apărea și primele ninsori, după cum anunță meteorologii. Se pare că primele ninsori sunt anunțate înca din acest weekend, când valul de aer polar va pătrunde în țara noastră.

Prognoza meteo pentru luna noiembrie

Odată ajuns valul arctic în România, frigul va pune stăpânire pe toate regiunile țării. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), vom avea valori termice sub 0 grade noapte, atât în regiunile înalte, cât și în cele mai joase. Și în Capitala va fi foarte frig.

ANM a emis prognoza meteo pentru luna noiembrie!  Astfel, aflăm că vremea se răcește din această săptămână și continuă să fie frig până în 18 noiembrie. Apoi, temperaturile vor fi din nou ușor mai ridicate față de valorile normale ale perioadei.

Săptămâna 28 octombrie – 4 noiembrie

Meteorologii anunță că valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Vin și ploile, iar regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în nordul extrem al țării și la munte.

Săptămâna 4 – 11 noiembrie

ANm anunță că temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână în jumătatea nordică a țării, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele specifice acestei perioade.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi excedentare pe întreg teritoriul României, dar mai ales în jumătatea vestică a țării.

Săptămâna 11-18 noiembrie

Temperatura aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Săptămâna 18- 25 noiembrie

Mediile valorilor termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general apropiate de cel normale pentru acest interval, în toată țara.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×