Vindecare miraculoasă! Medicii au găsit leac pentru cancerul de sân

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
06/06/2018, 15:26
Vindecare miraculoasă!  Medicii au găsit leac pentru cancerul de sân GALERIE FOTO
Medicii au vindecat cancerul de sân într-un stadiu foarte avansat.

O femeie bolnavă de cancer de sân în formă afansată a fost vindecată complet. Medicii au folosit o terapie nouă prin care au sporit puterea sistemului imunitar, iar tumorile au dispărut, potrivit The Telegraph.

Vindecare miraculoasă! Medicii au găsit leac pentru cancerul de sân

Este primul caz din istorie când un pacient în stadiu avansat a fost salvat printr-o formă de imunoterapie. Judy Perkins, în vârstă de 52 de ani, mamă a doi copii, s-a vindecat complet după ce a făcut șapte cure de chimioterapie care au dat greș. Aceasta a făcut o operație de mastectomie în 2003, la scurt timp după ce a fost diagnosticată, dar în 2013 cancerul a recidivat, revenind într-o formă mult mai agresivă.

 

 

Medicii care au tratat-o la Institutul Naţional de Cancer din Maryland, SUA, susţin că răspunsul pacientei la tratament a fost „remarcabil”: terapia a distrus celulele canceroase, iar de doi ani femeia nu mai are nicio problemă. Este sănătoasă.

Laszlo Radvanyi, director ştiinţific în cadrul Institutului de Cercetare pentru Cancer din Ontario, care nu a fost implicat în tratamentul pacientei spune că „este un răspuns fără precedent la tratament într-o formă atât de avansată de cancer de sân”.

Succesul dă speranţe milioanelor de oameni din lumea întreagă. Femei care suferă de cancer de sân şi de alte forme precum cancer de ovare, dar şi cancer de prostată, care se tratează foarte greu sau deloc.

Cercetătorii plănuiesc acum teste clinice la scară largă pentru a analiza cât de eficient ar putea fi tratamentul.

„Am fost foarte sceptică în privința acestui tratament. Știam că nu am foarte multe șanse”, a declarat Perkins.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×