Ea e MOTIVUL care-l face pe decarul lui Gică Hagi un SUPER-GOLGETER

Mirela Apostol   
în Monden
28/12/2015, 00:00
Ea e MOTIVUL care-l face pe decarul lui Gică Hagi un SUPER-GOLGETER GALERIE FOTO

Jucătorul Viitorului, Florin Tănase este în plină ascensiune fotbalistică. Pe lîngă satisfacţiile „profesionale” mai are şi norocul unei „jumătăţi” de top ca frumuseţe.

Sînt unii fotbalişti cărora le merge bine doar pe plan profesional, alţii cărora le merge bine doar pe plan personal. Există însă şi excepţii. Cazuri cînd le merge bine pe ambele planuri. În această situaţie fericită se află şi Florin Tănase, una dintre speranţele, ca să nu zicem deja vedetele, echipei de mare Viitor a lui Gică Hagi. Aflată pe locul 2 în Liga 1, pentru cei care nu s-au mai uitat în ultimul timp la clasament…

Mijlocaşul născut pe 30 decembrie 1994 (da, are doar 21 de ani!) la Găeşti, cel mai probabil următorul produs de export al „Regelui”, este într-o relaţie tangenţială similară cu aceea dintre gheata de fotbal şi minge (pînă în momentul şutului!) cu o frumoasă piteşteancă, Medeea Turcescu pe numele său. Dragostea dintre cei doi s-a înfiripat demult, la o vîrstă mult mai fragedă decît cea de acum. Cei doi au fost împreună din primii ani de adolescenţă, dar se pare că micile copilării ale vîrstei i-au despărţit prematur, pentru ca peste ceva timp să revină la sentimente mult mai puternice şi mult mai mature. Fără nici o glumă.

Şi-au petrecut vacanţa în Grecia

Iar acum Medeea şi Florin îşi trăiesc frumoasa poveste de dragoste. Chiar dacă, vorbind despre un cuplu format dintr-un tînăr fotbalist de succes şi o frumoasă fată, este clar că au avut de trecut peste multe „incidente”. Se pare însă că pentru amîndoi se anunţă un viitor frumos, mai ales că din imaginile în care sînt surprinşi împreună se poate observa cît de îndrăgostiţi sînt unul de celălalt. Dovezile vin din pozele făcute în Grecia, unde Florin şi-a dus iubita în concediul din vara trecută, la cîteva luni după ce s-au regăsit. Ca să nu spunem „împăcat”, pentru că asta presupune o ceartă anterioară.

Medeea are „lipici” la fotbalişti

Înainte de aceste vremuri fericite, Medeea a mai avut o relaţie cu un alt tînăr fotbalist, dar nu cu acelaşi potenţial ca Florin Tănase. Aceasta s-a iubit puţintel, nu mult, cu Ciprian Negoiţă, jucător de Liga 2, la CS Mioveni. Aşa că s-a întors în braţele fotbalistului lui Gică Hagi, iar cei doi par acum mai fericiţi ca niciodată.

Cine e Florin Tănase?

Speranţa lui Gică Hagi evoluează pe postul de extremă stînga, cu numărul 10 pe tricou. A fost legitimat la Viitorul în 2011, dar a explodat cîţiva ani mai tîrziu, în 2014, cînd a intrat şi în atenţia Stelei. Născut la Găeşti, dar crescut, fotbalistic, la Piteşti, a debutat la echipa mare a Viitorului pe 23 februarie 2014, în victoria cu 2-1 contra „cîinilor” de la Dinamo chiar în „Groapa” acestora din „Ştefan cel Mare”.

„Florin Tănase este un jucător cu calităţi deosebite. Are dribling cum puţini jucători din Liga 1 au şi are o marjă de creştere foarte mare. În momentul de faţă este un fotbalist talentat, care numai cu muncă poate să crească în valoare. Are personalitate şi poate deveni un jucător bun. Eu îl asemăn cu Sănmărtean” (Bogdan Vintilă, fost antrenor al lui Tănase)

19 ani are Medeea, iubita lui Florin Tănase

21 de ani a împlinit Florin Tănase pe 20 decembrie

980.000 de euro este cota de piaţă a lui Florin Tănase, conform site-urilor de specialitate

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×