Videoclip oficial pentru a-i descuraja pe imigranţii din Balcani să vină în Germania

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
08/08/2015, 14:12
Videoclip oficial pentru a-i descuraja pe imigranţii din Balcani să vină în Germania

În Germania a fost difuzată vineri o înregistrare video care arată deportări şi prin care cetăţenii ţărilor din Balcani sunt avertizaţi că se vor confrunta aproape sigur cu o respingere, dacă vor merge în Germania şi vor cere azil politic, relatează agenţia DPA, citată de Agerpres.

Filmul de patru minute postat online de Ministerul de Interne face parte dintr-o campanie de informare a publicului din Albania, Bosnia, Kosovo, Macedonia, Muntenegru şi Serbia. Imaginile arată refugiaţi din Balcani îmbarcaţi într-un autobuz de poliţie la un aeroport şi trimişi acasă cu un zbor charter.

O voce pe fundalul acestei înregistrări video avertizează că toţi cei trimişi acasă vor primi o factură de câteva mii de euro pentru a plăti costul deportării şi vor avea interdicţie pe viaţă să se întoarcă în Germania până când nu o vor achita.

FOTO. Scenariu înfiorător! NASA a confirmat. Un asteroid cu diametru de 4 kilometri VA LOVI Pămânul în septembrie 

Familiile care şi-au folosit economiile pentru a-i plăti pe traficanţii de persoane ca să ajungă în Germania vor fi ruinate de pierderea economiilor lor, avertizează Ministerul german de Interne. „Nu te ruina, nu îţi ruina familia!”, îndeamnă în final acest film. „Folosiţi-vă în schimb meseriile pentru a contribui la dezvoltarea economică a patriei voastre!”, sunt sfătuiţi imigranţii.

Ultima oră! LOVITURĂ pentru toţi ROM NII CARE AU FACEBOOK! DECIZIA lui Klaus IOHANNIS e DEFINITIVĂ şi se aplică imediat! 

Cum refugiaţii din Siria şi din alte ţări sfâşiate de război sosesc, în ultima vreme, în număr tot mai mare în Germania, cea mai mare parte câştigând statutul de refugiat, atenţia germanilor s-a mutat în ultimele luni către stoparea imigraţiei din Balcani, pe motiv că nu mai pot face faţă fluxului de oameni veniţi în căutarea unui trai mai bun, notează DPA.

ATENŢIE ROM NI! Avertisment de ultimă oră din partea autorităţilor! ÎNŞELĂCIUNEA ASTA face prăpăd pe internet!  NU DESCHIDEŢI MAILUL care VĂ FURĂ banii din conturi!

Un oficial a declarat că Germania a înregistrat un record de 500.000 de solicitanţi de azil în cursul acestui an.

Mai puţin de 0,1% dintre cei veniţi din Serbia obţin permisiunea de a rămâne, comparativ cu 84% pentru cei sosiţi din Siria.

Sursă: www.digi24.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×