Videoclip deocheat, postat de o profesoară din Buzău! Un elev riscă exmatricularea din cauza lui

Ana Chivu   
în Stiri mondene
03/11/2018, 13:51
Videoclip deocheat, postat de o profesoară din Buzău! Un elev riscă exmatricularea din cauza lui GALERIE FOTO
Colegiul în care activează profesoara care apare în clipul video deocheat

Un nou scandal care privește instituțiile de învățământ s-a iscat într-un liceu din Buzău, din cauza unui clip video deocheat în care apare o profesoară. Un elev a descoperit clipul muzical în care apare cea care îi este profesoară de desen.

Se pare că scânteia dintre cadrul didactic și elev s-a petrecut în momentul în care liceanul a postat pe un grup al Colegiului “Bogdan Petriceicu Haşdeu” clipul în care profesoara are o apariție nepotrivită pentru un titulatura din învățământ.

Elevul risca exmatricularea după descoperirea clipului deocheat al profesoarei!

Recent s-a descoperit un videoclip muzical din 2013 în care apare și o profesoară de desen din Buzău. După ce elevul cu care avusese câteva „tatonări” în ceea ce privesc notele din catalog, profesoara a fost descoperită.

Liceeanul care a făcut viral clipul muzical este în casa a XI-a, iar în urmă cu 3 săptămâni chiar primise nota 3 la disciplina acesteia. ”Colegiul Bogdan Petriceicu Haşdeu este liceul în care este interzisă purtarea bărbii și a părului lung, dar unde predă una dintre cele mai luminate minți ale sistemului de învățământ, această struțo-cămilă a artei, care se zbate între vocația de a cânta și de a desena”, a fost comentariul adus video-ului cu profesoara din buzau.

Profesoara de desen din Buzău în clipul video deocheat
Profesoara de desen din Buzău în clipul video deocheat

“Mama acestui elev a depus o petiţie la inspectorat. Inspectorul va merge în zilele care urmează să verifice cele afirmate şi să discute cu conducerea şcolii. Este posibil că elevul să fi încălcat regulamentul intern şi atunci să vedem ce riscă pentru faptele lui”, a declarat Florina Stoian, inspector general școlar general ISJ din Buzău.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×