VIDEO. Zece trucuri pe care orice utilizator Youtube ar trebui să le ştie

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
18/10/2015, 11:54
VIDEO. Zece trucuri pe care orice utilizator Youtube ar trebui să le ştie

YouTube este platforma video preferata de multi utilizatori de Internet. Insa stiai ca exista cateva scurtaturi care te-ar putea ajuta sa folosesti mai usor acest site?

Tech Insider a facut o lista cu cele mai utile „trucuri”, scrie ziare.com.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Tasta K pentru pauza: Nu mai trebuie sa dai click pe butonul de pauza sau sa apesi pe bara de space pentru a opri un videoclip. Poti face acest lucru cu ajutorul tastei K. Apesi o data pentru a opri clipul si a doua oara pentru a-i da play din nou.

Tasta M pentru mute: Poti da click pe simbolul ce indica volumul, insa daca vrei sa opresti sunetul unui videoclip poti folosi si tasta M.

Tasta F pentru full-screen: Pentru a vedea clipul pe tot ecranul, poti sa apesi tasta F, asa ca nu mai e nevoie sa dai click pe iconita din dreapta jos a materialului video.

Tasta J pentru a derula inapoi: Daca vrei sa revezi ceva, poti folosi tasta J, care da clipul in urma cu 10 secunde.

Ce face sageata orientata spre stanga: Daca vrei sa dai doar 5 secunde inapoi, poti folosi tasta cu cimbolul „<„.

Tasta L pentru a derula inainte: In cazul in care vrei sa sari peste anumite pasaje, apas L pentru a sari peste 10 secunde.

Ce face sageata orientata spre dreapta: Similar, tasta cu simbolul „>” da inainte clipul cu 5 secunde.

Ce faci daca vrei sa dai replay la videoclip: In loc sa apesi pe sageata respectiva, aflata in coltul din dreapta jos al videoclipului, poti folosi tasta 0.

De la 1 la 9: Daca vrei sa te „plimbi” printre imagini, poti folosi tastele de la 1 la 9, care te vor trimite catre diverse parti al videoclipului.

Cum poti sa faci imagini „miscatoare”: Daca esti fan al GIF-urilor, poti sa faci astfel de poze care se misca din clipurile de pe YouTube foarte simplu. Inlocuieste la inceput adresa clipului pe care il urmaresti cu „gifyoutube” in loc de „youtube” si vei fi redirectionat catre un site care iti permite sa faci GIF-uri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×