VIDEO / Zece filme pe care nu ai voie să le ratezi în aprilie

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
09/04/2015, 12:40
VIDEO / Zece filme pe care nu ai voie să le ratezi în aprilie

Profită de vacanţă şi de restul weekendurilor pentru a merge cu prietenii la cinema! Iată câteva filme pe care trebuie să le vezi în aprilie:

Furious 7

Al şaptelea film din seria Fast and Furious îl regăseşte pe Deckard Shaw însetat de răzbunare. Ţinta este Dominic Toretto şi întreaga lui familie. Vin Diesel, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Ludacris, Dwayne Johnson şi regretatul Paul Walker te aşteaptă la un film plin de acţiune care te va ţine cu sufletul la gură.

Superfast!

Poliţistul sub acoperire Lucas White ia parte la curse ilegale de maşini pentru a se strecura în gaşca lui Vin Serento. Echipa elaborează un plan îndrăzneţ, dar ridicol, prin care să pună mâna pe banii mafiotului Juan Carlos de la Sol (pe care-i ţine ascunşi într-un restaurant Taco Bell). Dacă-ţi place Fast and Furious, încearcă şi parodia asta!

The Longest Ride

Un cuplu se intersectează cu un bătrân care rememorează o iubire demult pierdută. Acesta le spune povestea vieţii lui de pe patul de spital, după ce a supravieţuit unui grav accident de maşină.

Citeste mai mult AICI

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×