VIDEO. Viralul momentului! Cum găseşti portul clasic pentru căşti la noul iPhone7

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
26/09/2016, 21:32
VIDEO. Viralul momentului! Cum găseşti portul clasic pentru căşti la noul iPhone7

Un video care dezvăluie o metodă inedită prin care se poate găsi portul clasic pentru căşti la noul iPhone7, a adunat aproape 10 milioane de vizualizări într-o săptămână, dar şi numeroase comentarii negative de la cei care au pus în aplicare această metodă.

În filmarea devenită virală pe Youtube se observă cum un telefon Apple iPhone7 este găurit cu o bormaşină în partea de jos pentru a face loc jack-ului de la căştile audio obişnuite. Deşi pare greu de crezut, mulţi dintre cei care au accesat clipul video au scris că au încercat această metodă, făcând evident o glumă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Iniţiatorul clipului pretinde că prin această tehnică poate fi găsit portul secundar care este ”ascuns”. ”Acest clip video este pentru cei care nu vor să dea 159 de dolari pe AirPods sau să conecteze căştile la un adaptor de fiecare dată când vor să asculte muzică”, spune autorul, recunoscut pentru clipurile sale în care distruge diverse gadgeturi. După ce este făcută gaura, se aude o melodie, însă aceasta vine de la boxe, nu de la căşti, scrie The Guardian

Noul smartphone iPhone7 a fost criticat de mulţi dintre fanii Apple deoarece producătorii au înlocuit portul clasic pentru căşti cu portul Lightning.

sursa: realitatea.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×