Video. Un călător a fost dat jos din tren şi bătut de controlor. Imaginile au devenit virale

in Stiri de ultima ora
13/02/2018, 11:51
Video. Un călător a fost dat jos din tren şi bătut de controlor. Imaginile au devenit virale GALERIE FOTO

Un controlor este surprins în timp ce loveşte un bărbat, care fusese dat jos din tren. Un bărbat este surprins în timp ce este forţat să coborare din trenul care staţiona în gara din Milova.

Din primele imagini se observă cum acesta zace câteva secunde la pământ, după care se ridică şi încearcă să se urce din nou în tren, scrie Aradon.

Observând că bărbatul insistă să se urce în tren, controlorul coboară şi începe să-l lovească cu pumnii. În tot acest timp, victima zace nemişcată la sol, sub „ploaia” de lovituri.

Potrivit Aradon, victima este un cioban din Timiş, care era în căutarea unui loc de muncă. Acesta ar fi recunoscut că s-a urcat în tren fără a avea bilet, iar acesta ar fi fost motivul pentru care a izbucnit scandalul. În plus, se bănuieşte că ar fi consumat băuturi alcoolice, înainte de a se urca în tren.

Ştirea MOMENTULUI

În această vară nu scăpăm de ploi, iar la toamnă vine canicula! Prognoza meteo în următoarele luni

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.