VIDEO / Trei români, dans de senzaţie la „Britain’s Got Talent”

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
12/05/2015, 00:00
VIDEO / Trei români, dans de senzaţie la „Britain’s Got Talent”

Trupa OK WorldWide, din care fac parte şi românii MoStef (Ştefan Mihalache), baNNutZ (Bogdan Pascal) şi Laur (Karbula Lorand), a făcut senzaţie în show-ul „Britain’s Got Talent”, difuzat sâmbătă seară, la televiziunea ITV din Marea Britanie, potrivit site-ului postului.

Cei trei români, alături de colegul lor de trupă DIGIT (Thomas Bell), au urcat pe scena „Britain’s Got Talent” sâmbătă seară, în faţa juriului din care face parte şi celebra vedetă TV Simon Cowell, cel care a şi creat acest format de televiziune difuzat în prezent la nivel internaţional, inclusiv în România, sub titlul „Românii au talent”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Thomas Bell, care s-a prezentat ca fiind din comitatul britanic Essex, a fost cel care a răspuns întrebărilor adresate de Simon Cowell, spunându-i acestuia că cei trei colegi ai săi sunt din România.

Cei patru băieţi din trupa OK WorldWide au oferit apoi un număr de dans, presărat cu elemente de gimnastică şi acrobaţie, ce a fost foarte apreciat de juriu, care i-a recompensat cu patru de „Da”, dar şi de publicul prezent în sală, potrivit digitalspy. co.uk. Astfel, trupa OK WorldWide va merge mai departe în competiţia „Britain’s Got Talent”.

MoStef, baNNutZ şi Laur sunt trei tineri din România, care trăiesc în Marea Britanie şi care au ca pasiune comună dansul. MoStef a susţinut până în prezent numeroase reprezentaţii artistice în ţări precum Grecia, Italia, Olanda, Franţa, Austria, Spania, Marea Britanie şi România.

Pe de altă parte, baNNutZ are 19 ani şi practică mai multe tipuri de dans şi sport din anul 2007. La rândul său, Laur este un tânăr din Tecuci, pasionat de dans şi divertisment.

Cel de-al nouălea sezon al emisiunii „Britain’s Got Talent” a debutat la postul britanic ITV pe 11 aprilie. Semifinaliştii au fost aleşi pe 8 martie.

Juriul acestui sezon este format din producătorul de televiziune Simon Cowell, actriţa şi cântăreaţa Amanda Holden, cântăreaţa Alesha Dixon şi actorul David Walliams.

sursa: gandul.info

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×