VIDEO / Trailerul “Batman vs. Superman: Dawn of Justice”, LANSAT! Se anunţă un film memorabil

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
19/04/2015, 16:29
VIDEO / Trailerul “Batman vs. Superman: Dawn of Justice”, LANSAT! Se anunţă un film memorabil

Mai avem un an de aşteptat până când Batman vs. Superman: Dawn of Justice va fi în cinematografe, dar primul trailer cu acest film ne pregăteşte pentru un film momerabil, în care Batman şi Superman vor fi rivali. Poţi vedea lupta şi drept una între om şi extraterestru.

Dacă până acum ne-am obişnuit cu Christian Bale în rolul lui Batman, Ben Affleck va fi actorul pentru supereroul fără superputeri pe care îl vei iubi sau urî. Superman va fi jucat de Henry Cavill, acelaşi din filmul „Man of Steel“ din 2013. Mai trebuie să ştii că Lex Luthor va fi Jesse Eisenberg, cunoscut mai ales din Social Network, film în care a interpretat rolul lui Mark Zuckerberg.

Că tot ziceam de Batman că nu are superputeri, dar îl are pe Jeremy Irons în rolul noului Alfred. Acesta ne vorbeşte despre febra şi furia, sentimentul de neputinţă care transformă oamenii buni în fiinţe nemiloase. Acelaşi Alfred va fi omul responsabil de „costumaţia“ lui Batman, una care trebuie să fie pe măsură lui Superman. Din primul trailer se înţelege că pentru eroul pământean s-a pregătit un costum robotizat, similar celui folosit de Tony Stark când devine Iron Man.

sursa: playtech.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×