VIDEO/ Tom Cruise, revenire spectaculoasă – Înca un film din franciza Mission Impossible

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
03/08/2015, 13:03
VIDEO/ Tom Cruise, revenire spectaculoasă – Înca un film din franciza Mission Impossible

Mission Impossible: Rogue Nation”, film lansat in urma cu cateva zile, a fost atractia weekendului in SUA si Canada. Filmul a reusit sa stranga din vanzarea biletelor 56 de milioane de dolari. A cincea parte din franciza a avut un debut neasteptat de bun, cel de-al doilea film din box office fiind la o distanta de aproape 40 de milioane de dolari. In „Mission Impossible: Rogue Nation” mai pot fi vazuti, pe langa Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Alec Baldwin, Jeremy Renner, Simon Pegg si Sean Harris.

Pe locul doi in ceea ce priveste incasarile se afla „Vacation”, o comedie abia lansata cu Ed Helms si Christina Applegate, care a strans din vanzarea biletelor 14 milioane de dolari.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Pe locul trei se afla „Ant-Man”, cel care saptamanile trecute a avut cele mai mari incasari. Urmeaza doua filme ce implica animatie, „Minions” si „Pixels”. Cel din urma film, in care joaca si Adam Sandler, a suferit o cadere dramatica, saptamana trecuta aflandu-se pe locul doi.

Sursă: www.ziare.com

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×