VIDEO. „Suicide Squad”, unul dintre cele mai aşteptate filme ale verii, rulează în cinematografele din ţară începînd de vineri

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
02/08/2016, 13:50
VIDEO. „Suicide Squad”, unul dintre cele mai aşteptate filme ale verii, rulează în cinematografele din ţară începînd de vineri

Unul dintre cele mai asteptate filme ale verii, Suicide Squad, a avut premiera la New York. Nu au lipsit, evident, vedetele din distributie: Will Smith, Jared Leto si Margot Robbie, care au vorbit despre personajele pe care le interpreteaza.

Filmul este inspirat dintr-o carte de benzi desenate si se preconizeaza ca va fi unul dintre cele mai mari succese de box office ale acestui an.

Brigada Sinucigasilor este numele de cod pentru o echipa de anarhisti pe care autoritatile americane o prind si o trimit dupa gratii. Petru a-si micsora pedeapsa, membrii ei accepta cateva misiuni sinucigase , sub acoperire, constienti ca esecul le-ar aduce moartea.

Will Smith, care il interpreteaza pe Deadshot, spune ca face primul rol negativ din cariera si explica de ce i-a luat atata timp ca sa „vireze” catre acest tip de personaje: „Nu am mai jucat pana acum un personaj negativ, si asta pentru ca nu puteam sa inteleg cum gandeste. Nu puteam sa inteleg cum cineva poate sa ucida oameni necunoscuti pentru bani. Insa am incercat sa explorez personajul si mi-am dat seama ca nimeni nu se considera rau, toti cred ca ceea ce fac este corect, iar asta este ceea ce ii transforma in nebuni”.

In film va fi greu sa il recunoasteti pe Jared Leto, ascuns sub masca personajului The Joker: „Cred ca „The Joker” este extrem de distractiv. Asta este molipsitor la el. Faptul ca nu are reguli. Ca actor poti face orice iti trece prin minte. Nu exista dubla buna sau proasta, nu exista raspuns bun sau prost si asta este foarte rar”.

Si Margot Robbie, o actrita din Australia, aflata in plina ascensiune, face parte din Brigada Sinucigasilor: „A fost o nebunie pe platouri, dar o si mai mare nebunie in afara lor. Cred ca toata lumea si-a dat seama ca echipa a lucrat extrem de bine impreuna si am ramas foarte apropiati chiar si dupa filmari”.

Filmul ruleaza si in cinematografele din Romania, incepand de vineri.

sursa: stirileprotv.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×