VIDEO ŞOCANT! Reacţia lui Mircea Badea, după BĂTAIA năucitoare!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
21/03/2015, 12:22
VIDEO ŞOCANT! Reacţia lui Mircea Badea, după BĂTAIA năucitoare! GALERIE FOTO

Teodor Emil, motociclistul cu care Mircea Badea s-a înfruntat în ring, a ajuns pe mâna medicilor, după un meci în care a fost K.O. Imaginile sunt şocante şi demonstrează că, atunci când trebuie să respecte reguli, motociclistul boxer nu esta tocmai leu în ring.

„1 minut şi 20 de secunde a durat distrugerea până la comă a acestui golan infatuat şi tupeist. 1a€™20” ?!?!?!?! Dar ce s-a întâmplat?! Campionul?! Luptătorul?! Motociclistul?! Păi, simplu: n-au mai fost regulile lui. Şi a luat o bătaie crâncenă. A venit salvarea să-i pună oxigen să nu crape.

BOMBA zilei! GIGI BECALI este LIBER! A IEŞIT din ÎNCHISOARE! 

Aşa arată un k.o.: mort, pe spate, distrus, în lumea lui Manitu, cu borşul pe bot. Asta înseamnă să iei bătaie, nu p.r. basist şi bashit.

ACUM! DEZVALUIRE BOMBA!!! ANUNT SENZATIONAL PENTRU SIMONA HALEP! SE MARITA!?! „VIITOAREA SOTIE..”

Nu-i nimic motoretă, ai doar 30 de ani. Sunt convins că la 40 vei fi pregătit pentru orice regului, oriunde, oricând. Hai sictir!

VIDEO INCENDIAR! Iată DOVADA! Casnica SEXY si MARITATA şi Drăghia sînt ÎMPREUNĂ! N-AU MAI REZISTAT SI AU DAT FRAU LIBER PASIUNII!!! IMAGINI EXPLICITE!!!

Aveţi mai jos execuţia acestei găini nesimţite”, a scris Mircea Badea pe blogul personal.

FOTO FABULOS!!! PRODANCA SI REGHE AU RAMAS INTERZISI CAND SI-AU VAZUT FATA LOR ASA!!! E NOUA CATRINEL MENGHIA!!!

FOTO INCENDIAR! VEDETA „SUNT CELEBRU SCOATE-MA DE AICI” s-a ÎNTORS din Africa şi a pozat GOALĂ!

Mircea Badea şi Teodor Emil s-au confruntat în ring. Mircea Badea şi Teodor Emil s-au întâlnit în ring, în noiembrie, anul trecut. Conflictul dintre cei doi a pornit după ce prezentatorul de la Antena 3 şi-a exprimat, în stilul caracteristic, părerea despre cei pasionaşi de motociclism.

DIVORŢ cu SCANDAL în Antena 1! Îndrăgită de milioane de telespectatori, VEDETA S-A RĂZBUNAT CRUNT pe soţul INFIDEL!!! Cu cine S-A „CUPLAT”!!!

Teodor Emil a fost declarat învingător, după ce Preşedintele Federaşiei de Kempo, Amatto Zaharia, a cerut întreruperea luptei, Mircea Badea retrăgându-se.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×