VIDEO / Smiley a lansat videoclipul noii sale piese, „OARECARE”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
24/04/2015, 00:01
VIDEO / Smiley a lansat videoclipul noii sale piese, „OARECARE”

Într-o zi ca oricare alta, într-un studio dintr-o margine de Bucureşti, o mână de oameni veseli şi talentaţi au venit cu o idee frumoasă şi s-au hotărât să o pună pe note muzicale. Au numit-o „Oarecare”.

„Oarecare nu este o piesă pe care aveam intenţia să o lansăm în acest moment. Avem multe cântece la studio care aşteaptă acea zi potrivită. Este o piesă pe care oamenii mi-au cerut-o, probabil şi datorită mesajului ei simplu şi pozitiv: să îţi trăieşti viaţa cu demnitate, să te bucuri zi de zi de ceea ce ai şi să fii bun nu te costă nimic”, a declarat Smiley.

Videoclipul piesei, regizat de Iulian Moga şi produs de HaHaHa Video Production, este un tribut adus actorului preferat al lui Smiley, Charlie Chaplin. Cu o pereche de pantaloni largi, o haină strâmtă, un melon şi celebrul baston, înlocuit şi de arcuşul unei viori, artistul recreează cel mai cunoscut şi mai simpatic personaj întruchipat de Charlot – „Vagabondul”. Visător, curios şi mereu pus pe şotii, acesta se „trezeşte” în mijlocul mai multor întâmplări tragicomice, care stârnesc zâmbetul.

„Alături de colegii mei de la HaHaHa Production, care şi-au asumat câte un personaj în această poveste, am transformat o zi grea de filmare într-un moment memorabil şi plin de umor. O zi în care nu ai râs este o zi pierdută, cum spunea Charlie Chaplin.”, a adăugat artistul.

sursa: libertatea.ro

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×