VIDEO / Show electoral la Primăria Chişinău! PRIMARUL, tras de urechi

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
14/05/2015, 19:00
VIDEO / Show electoral la Primăria Chişinău! PRIMARUL, tras de urechi

La şedinţa Consiliului Municipal, Dorin Chirtoacă a fost tras de urechi, la propriu, de un deputat socialist. În apărarea edilului au sărit mai mulţi consilieri, iar şedinţa a fost întreruptă din cauza haosului general. Ultima şedinţă a Consiliului Municipal din acest mandat s-a lăsat cu scandal. Deputaţii socialişti, însoţiţi de Renato Usatîi şi de mai mulţi activişti, au dat buzna în sala de şedinţe.

Socialiştii şi candidatul propus de Usatîi la şefia Capitalei îl acuză pe Dorin Chirtoacă de afaceri necurate cu terenurile publice. Aleşii locali au avut de examinat în şedinţa de joi peste 100 de proiecte. Toate sunt legale, afirmă primarul. Pentru că spiritele s-au încins, primarul a pus muzică, în speranţa că va calma atmosfera.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Gălăgie a fost şi în stradă, unde, înainte de şedinţă, câţiva oameni au avut reproşuri la adresa primarului. Şedinţa Consiliului Municipal a fost amânată. Poliţia s-a autosesizat şi promite că va investiga incidentul.

Sursă: www.stiri.tvr.ro

Închide ×