VIDEO / Scene şocante la un liceu din Lugoj! Două eleve, bătaie în sala de clasă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
06/05/2015, 16:38
VIDEO / Scene şocante la un liceu din Lugoj! Două eleve, bătaie în sala de clasă

Două eleve de la Colegiul Naţional „Iulia Hasdeu” din Lugoj au fost filmate în timp ce se băteau chiar într-o sală de clasă, sub privirile şi în timp ce erau înregistrate de colegii lor pe telefoanele mobile. Incidentul s-a petrecut chiar înainte de vacanţa de Paşti, imaginile violente fiind trimise la adresa redacţiei de un cititor care a dorit să-şi păstreze anonimatul. Din informaţiile furnizate de acesta, elevele sunt amândouă minore şi învaţă în clasa a XI-a.

Videoclipul de câteva zeci de secunde arată cum elevele se împing printre băncile din sala de clasă. Spre finalul clipului, una dintre fete îi prinde celeilalte gâtul cu ambele braţe, trăgând-o spre unul dintre geamurile deschise ale clasei. În ultimul moment, chiar înainte ca fata să ajungă cu capul în geam, una dintre colegele celor două trage fereastra din calea bătăuşelor, astfel că un incident ce se putea termina cu urmări deosebit de grave este evitat, informează cetateanul.ro.

Reacţia conducerii liceului nu a ezitat să apară, după ce jurnaliştii Cetăţeanul au prezentat videoclipul direcţiunii. Deşi în videoclip se poate observa incidentul, reprezentanţii direcţiunii au fost rezervaţi în prezentarea unui punct de vedere.

„Se efectuează cercetări, nu putem da mai multe detalii acum”, a declarat pentru Cetăţeanul Letiţia Fedorca, directorul Colegiului Naţional „Iulia Hasdeu” din Lugoj.

https://youtu.be/HTwjb7fQLyk

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×