VIDEO! S-a născut fără nas şi ochi, dar oferă o lecţie de viaţă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
21/04/2016, 17:43
VIDEO! S-a născut fără nas şi ochi, dar oferă o lecţie de viaţă

O fată de 16 ani care s-a născut fără ochi şi nas are mai multă încredere în ea decât orice om care s-a născut normal şi care are toate şansele pentru a supravieţui şi a reuşi.

Cassidy Hooper are o dizabilitate care i-ar face pe cei mai mulţi oameni să intre într-o depresie permanentă, să-şi dorească să se ascundă pentru totdeauna sau chiar să moară. De multe ori, oamenii obişnuiţi se plâng pentru nimicuri şi orice mic obstacol li se pare o tragedie. Dar cum ar fi dacă s-ar naşte exact ca adolescenta de 16 ani şi orice activitate normală li s-ar părea imposibil de realizat.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

https://www.youtube.com/watch?v=uzATvc_s4-s

Cu toate acestea, Cassidy îşi păstrează optimismul şi este pregătită să îşi desfăşoare viaţa cât de frumos poate, notează Viral4real: „Nu am nevoie de uşor. Am nevoie doar de posibil”, a spus tânăra greu încercată.
Handicapul nu a demoralizat-o pe Cassidy. Din contră, puştoaica merge la o şcoală specială, a învăţat să cânte şi chiar ştie un sport destul de dificil, curling.

Sursa: Click

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×