VIDEO / Rihanna, in mijlocul unui scandal imens

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
15/04/2015, 10:04
VIDEO / Rihanna, in mijlocul unui scandal imens

Rihanna este una dintre cele mai controversate cantarete ale momentului, insa o filmare recenta risca sa-i afecteze grav imaginea, scrie Daily Mail. Rihanna petrece cateva zile de relaxare la unul dintre cele mai importante festivaluri de muzica din lume, in California, la Coachella, ocazie cu care a publicat mai multe poze si filmulete pe contul sau de Instagram. Una dintre filmari a atras mai mult atentia fanilor vedetei.

In imagini, se vede cum Rihanna sta la o masa, in timp ce prietenele ei danseaza, si tine in mana un tub alb, apoi se sterge la nas, fapt care i-a facut pe multi sa creada ca artista in varsta de 27 de ani prizeaza cocaina.

Vezi video:

Sutele de comentarii pe care le-au starnit imaginile au facut-o pe vedeta sa stearga clipul la scurt timp si sa reactioneze, aparandu-se. „Aveti tupeu! Orice prost poate sa vada ca nu fac altceva decat sa-mi rulez o tigara. Cine trage pe nas tutun? Doar pentru ca cineva se sterge la nas nu insemana neaparat ca prizeaza cocaina”, a scris apoi Rihanna.

Sursă: www.stirileprotv.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×