VIDEO / Răzi cu lacrimi! Cele mai mari gafe din televiziune

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
08/02/2015, 08:50
VIDEO / Răzi cu lacrimi! Cele mai mari gafe din televiziune

De-a lungul timpului, la televizor, s-au perindat personaje mai mult sau mai puţin celebre, care au oferit un adevarat spectacol. Au scos pe gură „perle”, au căzut, s-au certat sau pur şi simplu s-au făcut de râs, ajungându-se la cele mai mari gafe din televiziune, spre deliciul spectatorului de atunci şi a internautului de acum.

Andreea Esca şi butonul buclucaş

Vedeta emblemă a Pro TV-ului, Andreea Esca a oferit telespectatorilor postului din Pache Protopopescu un moment pe cât de vulgar, pe atât de şocant la acea vreme. Momentul a fost difuzat de emisiunea Cronica Cârcotaşilor, de la Prima TV, devenind astfel unul dintre cele mai mari gafe din televiziune.

Adi Despot şi reporteriţa ameţită

Solistul trupei „Viţa de vie” a fost scos din sărite de reporteriţa unui post muzical, care l-a întrebat pe acesta câte trupe vor urca pe scenă, deşi Adi Despot tocmai îi enumerase trupele invitate la spectacol. Replica lui a devenit antologică.

Vedete puse pe scandal, în cele mai mari gafe din televiziune

Orgoliul unor vedete şi politicieni i-a împins pe aceştia să ofere momente tensionate în platourile de filmare, care au devenit ulterior puncte de reper în televiziune

Oana Zăvoranu o dă pe Monica Gabor afară din emisiune

Monica Gabor, pe atunci soţia lui Irinel Columbeanu, a fost jignită şi dată afară de Oana Zăvoranu, din emisiunea „Pact cu Diavoliţa”, de la Kanal D, faza delicată devenind una din cele mai mari gafe din televiziune. Cele două dive au continuat o bună perioadă să găsească motive de război.

https://www.youtube.com/watch?v=MV7exykqvbw#t=227

Bătaie cu apă între „Bideu” şi „Ciocu’ mic”

O discuţie televizată între senatorul PC Marius Marinescu (zis „Bideu”) şi deputatul PDL Anca Constantinescu (zisă şi „Ciocu’ Mic”) s-a transformat într-un bâlci în toată regula, atunci când s-a trecut la jigniri şi bătaie cu apă, telespectatorii B1 TV asistând la una dintre cele mai mari gafe din televiziune.

Emil Boc a făcut poc!

Pe când era un simplu deputat PD, Emil Boc l-a speriat pe Andrei  Gheorghe, când a intrat în platoul emisiunii de la Antena 1 şi a căzut de la înălţime. Politicianul nu a fost atent la scară şi s-a rănit în direct, moderatorul fiind nevoit să întrerupă emisiunea cu publicitate.

Sursă: click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×