VIDEO. Prima trupă care produce un clip într-un spaţiu fără gravitaţie 

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
12/02/2016, 15:25
VIDEO. Prima trupă care produce un clip într-un spaţiu fără gravitaţie 

Prima trupă care a realizat un videoclip într-un spaţiu fără gravitaţie se numeşte OK GO. Protagoniştii sunt cunoscuţi pentru clipurile lor inedite, ele fiind filmate prin parteneriate cu companii mari precum Honda, Chevrolet sau Red Star Macalline.

Trupa OK GO se bucură de succes încă din anul 1998 datorită abordării sale originale şi creative în materie de videoclipuri. Timp de opt ani, membrii trupei s-au chinuit să găsească un sponsor pentru ideea lor plină de curaj.
Astfel, pentru realizarea acestuia, compania aeriană rusească S7 Airlines a sponsorizat trupa, considerând această colaborare o strategie de marketing.
„Noi îi sprijinim pe cei care doresc să facă ceva nou, neaşteptat, îndrăzneţ”, a declarat directorul general adjunct al de marketing al S7 Group, Tatiana Filev.
Videoclipul este filmat fără efecte speciale, în Rusia, la Cosmonaut Training Center Gagarin. Filmările au avut loc pe aerodromul militar Chkalovsky timp de trei săptămâni, în octombrie 2015.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Muzicienii şi membri ai echipajului au fost supuşi unui examen medical şi au fost instruiţi înainte de începerea filmărilor, ei fiind asistaţi de instructori pe parcursul acestora
Pentru a obţine efectul unui singur videoclip, luat cu o dublă, s-a filmat în mod continuu, iar în cazul în care perioada de imponderabilitate se termina, muzicienii şi membri ai clipul rămâneau în locurile lor, muzica se oprea şi aşteptau următoarea perioadă de imponderabilitate, timpul total fără gravitaţie fiind de 2 ore şi 15 minute, notează mediasapiens.tv.

Sursa: dcnews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×