VIDEO. Prestaţie incredibilă! O româncă de 13 ani, direct în semifinalele „America’s Got Talent”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
01/06/2016, 18:00
VIDEO. Prestaţie incredibilă! O româncă de 13 ani, direct în semifinalele „America’s Got Talent” GALERIE FOTO

Laura Bretan, o romanca de 13 ani, care a impresionat intreaga tara cu vocea sa la „Romanii au talent”, a cucerit si America.

Marti seara, micuta romanca a participat la America’s Got Talent si, cucerita de vocea sa, Mel B, jurat si fosta membra Spice Girl, a apasat Golden Buzzer, butonul care poate trimite un concurent direct in semifinala, relatează ziare.com.

Impresionat de ceea ce aude, Simon Cowell le-a spus colegilor in timp ce Luara canta: „Are 13 ani”.

„Te-ai nascut cu un dar incredibil”, a exclamat Heidi Klum, dupa prestatia romancei.

Lui Simon Cowell parea ca nu ii vine sa creada ceea ce a auzit si vazut pe scena.

„Asa ceva nu s-a intamplat. Nu credeam ca o sa fii capabila nici sa vorbesti si ma gandeam ca daca incepi sa canti, nu o sa mearga. Apoi s-a intamplat asta. Nu am auzit niciodata asa ceva de cand fac acest show. Serios. A fost incredibil. Ceea ce este si mai frumos este ca esti o persoana atat de draguta, umila”, a spus juratul Simon Cowell.

Dintre cei patru jurati, Mel B a fost cea care a apasat butonul auriu dupa ce Laura Bretan a facut-o sa traiasca emotii unice. „Cred ca acest show o sa iti schimbe complet viata si eu o sa iti schimb viata chiar acum”, a spus artista inainte de a face gestul deosebit.

Nu este, insa, singurul concurent roman care s-a remarcat la un concurs de talente din strainatate. Citeste si povestea unui pusti din Romania care a facut furori la „Britain’s got Talent”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×