VIDEO Patru poliţişti din Capitală, audiaţi după ce au făcut grătar în timpul serviciului, într-o hală din Giuleşti

Gabriel Esanu   
în Hotnews
28/03/2017, 00:00
VIDEO Patru poliţişti din Capitală, audiaţi după ce au făcut grătar în timpul serviciului, într-o hală din Giuleşti

Patru politisti de siguranta publica din Bucuresti sunt audiati, luni, dupa ce, in mediul online, au aparut imagini cu ei facand gratar si ascultand muzica intr-o hala din Giulesti, in timpul serviciului, transmite Politia Capitalei, citata de news.ro.

Reprezentantii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti precizeaza ca cei patru politisti care apar in filmare fac parte din Sectia 4, fata de acestia fiind declansata cercetarea disciplinara.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

De asemenea, potrivit Politiei Capitalei, evenimentul s-a petrecut in urma cu zece zile, in timpul programului, in intervalul orar 17.00-18.00.

Cei patru politisti sunt audiati in prezent.

„Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti condamna acest comportament si are toleranta zero fata de cei care nu isi exercita cu corectitudine atributiile de serviciu si dezaproba aceste forme de manifestare, izolate, dar care aduc atingere imaginii Politiei Capitalei si politistilor care isi desfasoara activitatea cu profesionalism¬, arata reprezentantii DGPMB.

Precizarile Politiei Capitalei vin dupa ce pe internet au aparut imagini cu cei patru politisti care, intr-o hala din cartierul Giulesti, fac gratar si asculta muzica lautareasca.

sursă: hotnews.ro

Închide ×