VIDEO. O celebră trupă de fete din anii ’90 s-a reunit. Noul cîntec, deja viral

Ionuţ Cataramă   
în Monden
08/07/2016, 20:41
VIDEO. O celebră trupă de fete din anii ’90 s-a reunit. Noul cîntec, deja viral

Ati fost mari fani Spice Girls in copilarie sau in adolescenta si aveati postere in camera cu celebrul grup pop britanic din anii ’90? Atunci aveti motive de mare bucurie.

Formatia s-a reunit oficial, insa cu doar trei dintre cele cinci componente initiale. Tot in aceste zile, un clip viral al unei faimoase melodii a gruparii a devenit viral, avand un mesaj special.

The Independent scrie ca Geri Halliwell, Mel B si Emma Bunton au decis sa sarbatoreasca printr-o reuniune a 20-a aniversare a Spice Girls.

Cele trei isi spun GEM si au lansat un clip de 40 de secunde in care au anuntat o petrecere in curand.

„Ne-am gandit, avem cei mai buni prieteni din intreaga lume”, spune Mel B, iar Geri adauga: „Ati stat langa noi pentru 20 de ani si vrem sa spunem un mare ‘Multumesc'”.

Emma Bunton a adaugat: „Am avut urcusuri si coborasuri, insa ati fost mereu acolo”. Apoi ele spun ca va urma o petrecere, la care sunt invitati toti fanii.

Nu au fost anuntate planuri sau date oficiale, insa tabloidele au scris recent ca cele trei au rezervat o zi in celebrul Hyde Park din centrul Londrei.

Mel C este inca indecisa daca sa se alature acestei reuniri, in timp ce Victoria Beckham nu a facut vreun comentariu, insa se stie ca vrea sa-si imparta timpul intre familie si afacerile din domeniul modei. Cele cinci au aparut impreuna pentru ultima oara la ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, din 2012, unde au cantat „Wannabe” si „Spice Up Your Life”.

Tot in aceste zile, Spice Girls au lansat un remake feminist al „Wannabe”, care a ajuns viral pe Internet. In clip sunt mesaje precum „opriti violenta impotriva femeilor”, „educatie de calitate pentru toate fetele”, „opriti casatoria copiilor” si „plata egala pentru munca egala”. „Ce iti doresti cu adevarat?”, este mesajul de final al clipului, cu referire la versurile cantecului.

sursa: ziare.com

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×