VIDEO / TRAILER nou pentru Jurassic World

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
22/04/2015, 18:54
VIDEO / TRAILER nou pentru Jurassic World

Jurassic World, unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului, a primit de curând un trailer puţin prea cuprinzător.

Cei care nu au văzut trailer-ul şi care încă mai vor să fie surprinşi în vreun fel de acţiunea acestui film, vă avertizăm încă de acum: nu vă uitaţi la el! Cel mai nou trailer pentru Jurassic World are două minute şi 40 de secunde. În tot acest timp, vă sunt prezentate atât de multe cadre interesante şi imagini pe care nu le-aţi văzut până acum, încât este greu de crezut că Jurassic World mai are ceva de ascuns.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Din câte se pare, acţiunea va evolua în felul următor: parcul a fost redeschis între timp, iar personajul jucat de Chris Pratt este capabil să stea pe lângă trei Velociraptori fără a fi mâncat de viu. Sistemele de securitate dau greş încă o dată, dinozaurul cel mai mare (probabil singurul element important despre care încă nu ştim atât de multe lucruri) scapă, iar oamenii, în frunte cu eroul nostru principal menţionat mai devreme, par a se folosi de alţi dinozauri pentru a-l învinge.

Desigur, se poate ca această interpretare să fie greşită, şi tocmai de aceea vă invităm să vă uitaţi la trailerul de mai jos. Jurassic World va apărea în cinematografele din toată lumea începând cu data de 12 iunie.

sursa: playtech.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×