VIDEO / Nilă, fostul iubit al Cruduţei, DEZLĂNŢUIT la mare

Iuliana Spirache   
în Hotnews
18/08/2015, 08:19
VIDEO / Nilă, fostul iubit al Cruduţei, DEZLĂNŢUIT la mare GALERIE FOTO

Mihai Costea, fostul iubit al Danielei Crudu, pare să îşi fi revenit după ce a fost părăsit pentru că a ”călcat strâmb”. Iar acum, alături de blondina care i-a luat locul frumoasei brunete în viaţa fostului fotbalist şi-a făcut de cap într-unul dintre cluburiule de fiţe din Mamaia.

Viaţa amoroasă a lui Mihai Costea a fost, timp de aproape un an, mai agitată decât un meci de fotbal între echipe cu o lungă rivalitate, dar de ceva vreme, sportivul pare că s-a linişit în acel plan. Astfel, după ce s-a despărţit de Daniela Crudu cu mare tam-tam, iar apoi, cu mare discreţie, a început să îşi trăiască povestea de amor alături de tânăra vâlceancă Alina Lica, fostului fotbalist pare să îi fi revenit cheful de petreceri.

CLICK AICI PENTRU VIDEO

Reporterii Spynews.ro l-au surprins pe Nilă în compania blondinei care l-a despărţit de Daniela Crudu în timp ce petrecea de zor, încă de dimineaţă, într-un club de fiţe de pe plaja din Mamaia. Cu paharul de vin în mână, mereu umplut de amciii lui, Mihai Costea pare să fi uitat definitiv de viaţa pe care un sportiv ar trebui să o aibă.

CLICK PE GALERIE PENTRU A VEDEA FOTO

Aşa că, dansând şi distrându-se de minune alături de actuala lui iubită, făcându-şi selfie după selfie în compania ei, Mihai a petrecut ore întregi în locul cu pricina, cheltuind sume uriaşe pe băuturile, răcoritoare sau nu, pe care le-a consumat.

De altfel, la un moment dat, în club a apărut şi frumoasa Daniela Crudu, dar, cum a aflat că este şi el acolo, frumoasa brunetă a preferat să plece, nedorindu-şi să dea nas în nas cu fostul ei iubit, cel care a înşelat-o după ani buni de relaţie.

Sursă: spynews.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×