ULTIMĂ ORĂ! VIDEO / Mii de oameni, în LACRIMI pentru Gabriel Cotabiţă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
24/05/2015, 16:04
ULTIMĂ ORĂ! VIDEO / Mii de oameni, în LACRIMI pentru Gabriel Cotabiţă

Mii de oameni s-au strîns şi au vărsat lacrimi şi rugăciuni pentru Gabriel Cotabiţă. Totul s-a întîmplat în urmă cu puţin timp, la festivalul Flori de Mai, în momentiul în care la microfon Bodo, de la Proconsul a făcut anunţul!

O ţară întreagă este alături de Gabriel Cotabiţă şi familia lui! Mii de oameni s-au strâns pe platoul central din Călăraşi, şi s-au adresat divinităţii pentru însănătoşirea artistului.

ULTIMA ORĂ. DOLIU MARE! CE TRAGEDIE!!! Din păcate… A MURIT !!! MEDICII NU AU MAI PUTUT FACE NIMIC

Mii de oameni strânşi pe platoul central din Călăraşi, unde s-au desfăşurat recitalurile la unul din marile festivaluri de interpretare muzicală pe plan naţional-Flori de Mai, au înălţat o rugă colectivă în speranţa că energiile pozitive îl vor trezi din comă pe Gabriel Cotabiţă.

VIDEO ULTIMA ORA / Imagini BOMBĂ cu ELENA UDREA! Uite-o cum face PLAJĂ deşi este ARESTATĂ! Ce costum de baie are… 

Artistul zace inert, ţinut în viaţă artificial, la Spitalul de Urgenţă Floreasca.”Să fim convinşi că minunile există. Să ne strângem mîinile pentru câteva clipe şi să înălţăm o rugă pentru Dumnezeu tatăl, poate aşa se va înfăptui o minune. Să fim convini că minunile divine există”, i-a încurajat Bodo, solistul de la Proconsul pe toţi cei prezenţi, citat de spynews.ro

FOTO INCENDIAR!!! BOMBA IN SHOWBIZ!!! O SUPER VEDETA DE LA NOI I-A FURAT IUBITUL CANTARETEI NICOLE SCHERZINGER!!

Skizzo Skillz, Keo, Radu Groza, Andreea Antonescu, Rucsy (Blaxy Girls),Cristina Spătar, Doru şi George (Deepcentral), Nicole Cherry, Radu Tudor, prezentatorul matinalului de la televiziunea publică s-au numărat printre cei care s-au contopit cu mulţimea pentru acest emoţionant moment.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×