VIDEO. Laura Bretan, copila cu voce de aur i-a lăsat fără cuvinte pe juraţii de la „Americanii au talent”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
03/06/2016, 16:16
VIDEO. Laura Bretan, copila cu voce de aur i-a lăsat fără cuvinte pe juraţii de la „Americanii au talent” GALERIE FOTO

Laura Bretan, copila de 13 ani care a participat, la „Românii au talent” şi a impresionat o ţară întreagă, şi-a încercat norocul şi la show-ul „Americanii au talent”, reuşind să-i cucerească pe cei patru juraţi cu vocea ei.

Laura Bretan a fost recompensată cu butonul de aur, ceea ce înseamnă că a intrat direct în semifinale. Îmbrăcată la fel ca la audiţiile din România, Laura a interpretat impecabil aria „Nessum dorma”, a lui Puccini.

Celebrul jurat şi producăor Simon Cowell a recunoscut că nu a mai avut, până acum, un concurent cu o voce atât de remarcabilă. „Nu am mai auzit aşa ceva în toţi anii de când fac acest show. Serios. Este incredibil. Ceea ce face ca totul să fie şi mai frumos este faptul că eşti o persoană atât de drăguţă… atât de umilă. Nici măcar nu ştii cât de uimitoare eşti”, a spus juratul, potrivit liberatea.ro.

Cea care a apăsat butonul de aur după ce a auzit-o pe Laura Bretan cântând a fost cântăreaţa Mel B. „Cred că acest show îţi va schimba viaţa complet şi eu voi începe să-şi schimb viaţa chiar acum”, a spus fosta cântăreaţă a legendarei trupe Spice Girls.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×