Inna şi 3 SUD EST, colaborare surpriză pentru piesa „Mai stai”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
17/04/2015, 11:55
Inna şi 3 SUD EST, colaborare surpriză pentru piesa „Mai stai” GALERIE FOTO

Pentru prima oară în cariera sa, Inna se prezintă în faţa publicului ei cu o piesă creată de altcineva decât echipa de compozitori care a făcut-o celebră pe plan mondial, Play& Win.

Ştefan Lucian Gîtiţă, managerul şi fostul său iubit, pare să-i fi întors spatele solistei după ce aceasta l-a adus în ţară pe John Perez, actualul partener sentimental. Şi nici nu-şi mai ascunde relaţia, fapt care l-ar fi scos din sărite pe omul care a inventat- o pe Inna şi al cărui succes în showbiz a apărut în tandem cu popularitatea internaţională a protejatei lui.

Rezultatul: Inna a început să bată la alte uşi, dovadă stând ultimul său single, “Mai stai ” , compus de unul dintre cel mai bine cotaţi compozitori români, Laurenţiu Duţă, şi cântată împreună cu 3 Sud Est. În plus, constănţeanca acceptă orice invitaţie concertistică în România, o noutate pentru reputaţia ei internaţională.

https://youtu.be/B9LJYkWIoOo

Şi-a mutat activitatea în ţară

Timp de şapte ani, pentru Inna au lucrat numai compozitori străini, însă majoritatea succeselor sale aparţine celor trei Play&Win, aceiaşi care i-au inventat ritmul care a rezonat atât de bine cu publicul de dincolo de graniţele ţării ei natale.

sursa: libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×