VIDEO ŞOCANT. Noi FILMĂRI din clubul Colectiv, ÎN TIMPUL INCENDIULUI! Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
08/11/2015, 23:59
VIDEO ŞOCANT. Noi FILMĂRI din clubul Colectiv, ÎN TIMPUL INCENDIULUI! Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional! GALERIE FOTO

VIDEO INCENDIUL FILMAT IN CLUB COLECTIV. Vineri seară a avut loc una dintre cele mai mari tragedii din istoria României. În clubul Colectiv, la un concert de muzică rock, un stîlp de susţinere a luat foc şi a urmat un incediu devastator. Sîmbătă dimineaţă, erau anunţaţi 27 de morţi şi peste 100 de răniţi.

VIDEO INCENDIUL FILMAT IN CLUB COLECTIV. Trupa Goodbey to Gravity a urcat pe scenă pentru a susţine un concert pe care l-au anunţat cu multe săptămîni în urmă pe reţelele de socializare. O mulţime de tineri pasionaşi de muzica pe care o face trupa au venit să ia parte la eveniment şi să se distreze vineri seară, cu atât mai mult cu cât intrarea la eveniment a fost liberă. Trupa Goodbey to Gravity a anunţat concertul din Colectiv printr-o poză pe Facebook chiar din luna septembrie, iar în timpul spectacolului era anunţat şi un spectacol pirotehnic.

ANUNTUL PROCURORULUI GENERAL! „OMOR CALIFICAT!!!” PATRONII DE LA COLECTIV RISCA INCHISOARE PE VIATA!!! FOTO CU RAPORTUL OFICIAL DESPRE PATRONII CLUBULUI

VIDEO INCENDIUL FILMAT IN CLUB COLECTIV. „Concertul va beneficia de un show de lumini customizat, precum şi de efecte pirotehnice şi decoruri special create pentru a reda atmosfera SF a artwork-ului. Nu vor lipsi invitaţi speciali, un after-party de Halloween marca GTG şi multe alte surprize! Accesul la concert va fi liber, iar CD-ul ‘Mantras of War’ precum şi merch-ul, special creat pentru acest eveniment, vor fi disponibile la preţuri promoţionale.  spune basistul Alex Pascu.

TRAGEDIA de la #Colectiv a atins si lumea sportului! FIUL unui antrenor, IN STARE GRAVA!!!

VIDEO INCENDIUL FILMAT IN CLUB COLECTIV. , adaugă vocalistul Andrei Găluţ.
‘Mantras of War’ este al doilea album al bucureştenilor şi va fi disponibil prin Universal Music România începând cu 30 octombrie”, scrie pe pagina evenimentului care a avut loc vineri seară.

VIDEO INCENDIUL FILMAT IN CLUB COLECTIV. Antena 3 a intrat în posesia imaginilor de la tragedia din clubul Colectiv, în urma căreia au murit 27 de persoane şi 180 au fost rănite.

VIDEO INCENDIUL FILMAT IN CLUB COLECTIV. Vă avertizăm că imaginile vă pot afecta emoţional.

VIDEO INCENDIUL FILMAT IN CLUB COLECTIV. VEZI AICI VIDEO

VIDEO INCENDIUL FILMAT IN CLUB COLECTIV. Bilanţul oficial al victimelor, în acestă dimineaţă, este de 27 de morţi, 184 de răniţi, din care 146 au rămas în spitale.

VIDEO INCENDIUL FILMAT IN CLUB COLECTIV. Răniţii au fost transportaţi la spitalele Floreasca, Universitar, Spitalul de Arşi, Colţea, Militar, Sf. Ioan. Bagdasar, Elias, SRI şi spitalul MAI.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×