VIDEO / Imagini bombă cu Mihaela Rădulescu! Uite cum dansează cu sînii goi!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
19/03/2015, 00:00
VIDEO / Imagini bombă cu Mihaela Rădulescu! Uite cum dansează cu sînii goi! GALERIE FOTO

A imbracat haina de zgripturoaica si a criticat dur o concurenta de la “Romanii au talent”, in urma unui numar de dans, spunandu-i ca e grasa. Ei bine, acum a venit randul Mihaelei Radulescu sa treaca proba dansului, in fata juriului CANCAN.ro.

Euro atinge MINIMUL ultimelor şase săptămâni la cursul BNR 

Remarca Mihaelei Radulescu, potrivit careia una dintre cocurentele de la “Romanii au talent” e prea grasa, a starnit un scandal la nivel national, diva reusind sa-si gaseasca destul de putini sustinatori in acest razboi pe care l-a declansat cu buna stiinta. Andra a fost prima care a sarit sa o contrazica, insa Raduleasca a motivat ca stie ce vorbeste, intrucat a practicat ani grei gimnastica, in copilarie.

Poroşenko: Rusia ar putea declanşa un conflict la scară largă în Marea Neagră 

61645830

Ceea ce probabil ca Mihaela nu isi mai aminteste este faptul ca a prestat public si un numar de dans, de tota frumusetea, iar acum ar fi de bun augur ca si ea sa fie supusa parerilor juriului, juriu format din cititorii CANCAN.ro.

VIDEO! Transformare ŞOC! Cum arată Elena Udrea după aproape o lună de închisoare

A dansat cu sanii la vedere, pentru Directia 5

Pe vremea cand nu avea atat de multe talente, mai exact la inceputul anilor ’90, cand abia depasise pragul varstei de 20 de ani, Mihaela a ajuns actrita-balerina intr-un videoclip al trupei Directia 5, la piesa “Texaco”. Nu, nu pentru ca Marian Ionescu ar fi fost fermacat de formele si de aptitudinile ei, ci pentru ca regizorul clipului a fost Dan Chisu, despre el si despre Mihaela speculandu-se ca ar fi avut o relatie, la vremea respectiva.

Ce fac ZODIILE cînd se PLICTISESC

61646855

Dar sa revenim la clip si la dansul divei de Monaco. Imbracata intr-o pereche de colanti si o bluza din dantela, extrem de trasparenta, si fara sa poarte sutien, vedeta a prestat la greu si a dat dovada de multe mobilitate, facand un numar la care numai atunci cand te uiti ta ia ameteala.

61646856

Citeşte mai mult pe www.cancan.ro

Mihaela Rădulescu AMENINŢATĂ. A ajuns la POLIŢIE

STEAUA. Bourceanu, DEMOLAT! “COPILE, tu te crezi fotbalist?!”

 Avioane NATO au escortat aeronave ruseşti în nordul Estoniei 

Rusia pregăteşte ARMA NUCLEARĂ în Crimeea. SUA: “Ne îngrijorează foarte mult” 

Facebook oferă acces gratuit la internet. Cine beneficiază de ofertă

Borcea, probleme în detenţie: “Mi-e frică să nu-şi piardă MINŢILE!”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×