VIDEO. Ianis Hagi şi Răzvan Marin, show pe plaja din Mamaia

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
29/06/2016, 08:33
VIDEO. Ianis Hagi şi Răzvan Marin, show pe plaja din Mamaia GALERIE FOTO

Au apus timpurile când fotbalul se juca pe goluri! Acum, nu mai eşti fotbalist dacă ai înscris vreo 20-30 de goluri în campionat, ci eşti fotbalist ”jmecher”(şi încă unul mare cât ruşinea suferită de România la Euro) dacă ai ”marcat” la manechine, vedete TV sau fete celebre de oraş.

Imaginaţi-vă ce ar fi fost Cristi Daminuţă fără Ramona Gabor, Cătălin Ţîră fără Ilinca Vandici, ”Nilă” fără Cruduţa sauAdi Cristea fără Bianca! Ce hal de fotbalişti ar fi fost ei, dacă ele nu erau cunoscute de prin tabloide?! Probabil, n-ar fi apărut niciunul dintre ei prin cronicile ziarelor de sport.

Cu toate acestea, nu despre fotbaliştii fără echipă vrem să vă povestim azi, ci despre două dintre ”perlele” Academiei luiGică Hagi. ”Regele” e (clar!) de ”modă veche”, aşa că încă mai crede în statistici şi în golurile marcate pe teren, nu prin cluburile de noapte. Iar asta se vede cel mai bine din filmările pe care CANCAN.ro le-a făcut în weekend, la Mamaia, cuIanis Hagi şi cu colegul acestuia de la Viitorul, Răzvan Marin. Ambii sunt doi puşti, neajunşi la vârsta majoratului, şi care au pedigree de fotbalist. Dacă moştenirea genetică a lui Ianis este arhicunoscută, Răzvan a luat şi el ”gena” de fotbalist de la tatăl său, fostul stelist Petre Marin.

La drept vorbind, specialiştii cred despre amândoi că au mari şanse să se impună în viitor şi la ”naţională”, iar ca să nu se piardă ”pe drum” Hagi pare să le fi predat una dintre cele mai importante lecţii din cariera lui: dacă vrei să ajungi mare, fii serios, munceşte mult şi lasă deoparte femeile şi cluburile de noapte.

VIDEO

Şi nu putea exista o dovadă mai bună că micii fotbalişti şi-au însuşit lecţiile primite de la ”Rege” decât ce s-a întâmplat în urmă cu trei zile pe plaja din Mamaia. Înconjuraţi de fete apetisante, care roiau în jurul lor, Ianis şi Răzvan n-au avut ochi pentru niciuna dintre ele. Au vrut doar ca înaintea cantonamentului pe care Viitorul îl face în Polonia să se destindă cu skijeturile pe mare şi aşa au şi făcut. Acum nu mai au decât să înscrie pe terenul de fotbal, ca nu cumva să rămână şi fără goluri, dar şi fără… goale!

Sursă: cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×