VIDEO. GAFA ANULUI la Miss Universe 2015! Au încurcat cîştigătoarea

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
21/12/2015, 11:45
VIDEO. GAFA ANULUI la Miss Universe 2015! Au încurcat cîştigătoarea

Concursul Miss Universe 2015 a avut parte de o gafă uriaşă! Ariadna Gutierrez Arevalo, Miss Columbia, în vârstă de 21 ani, a strălucit de fericire când gazda competiţiei a anunţat că ea este cea mai frumoasă femeie din lume. Bucuria a durat doar câteva secunde, căci ce a urmat face înconjurul lumii şi a umplut-o de tristeţe.

Ariadna Gutierrez Arevalo, în vârstă de 21 ani, a fost cea mai frumoasă femeie din lume preţ de câteva secunde, în urma unei gafe colosale comise de gazda concursului de frumuseţe, scrie stiripesurse.ro.

Ariadna Gutierrez Arevalo a trecut de la extaz la agonie, după ce Harvey, unul dintre cei mai buni prezentatori din SUA şi gazda concursului, şi-a cerut scuze şi a spus că a încurcat numele câştigătoarei şi că Miss Universe este de fapt Pia Alonzo Wurtzbach din Filipine.

„Aş vrea să-mi cer scuze de la Miss Columbia şi Miss Filipine pentru teribila mea greşeală. Mă simt teribil. Nu vreau să se termine această seară minunată de carnaval. La fel ca minunatele concurente. Toate sunt uimitoare”, a scris Harvey pe o reţea de socializare, potrivit dailystar.co.uk.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×