VIDEO. Flota RUSIEI s-a făcut de râs în Marea Neagră. O rachetă lansată eronat putea provoca o CATASTROFĂ

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
27/07/2015, 17:50
VIDEO. Flota RUSIEI s-a făcut de râs în Marea Neagră. O rachetă lansată eronat putea provoca o CATASTROFĂ

Flota rusă din Marea Neagră s-a făcut de râs în Crimeea, la parada organizată în cinstea Zilei Marinei. Fregata rusă Ladny (801), care se deplasa duminică în rada portului Sevastopol, încercând să iasă în larg, a lansat accidental o rachetă.

Proiectilul s-a pierdut în largul Mării Negre. În momentul lansării accidentale, fragmente metalice, provenite de la bordul navei de luptă, au căzut în mare.

ROM NIA, ÎN DOLIU! Tragedia s-a produs în urmă cu puţin timp! Celebrul cîntăreţ A MURIT! Avea numai 33 de ani! Lovitură teribilă pentru muzica românească!

La acel moment, un mare număr de oameni se aflau în portul Sevastopol pentru a admira manevrele navale. Unul dintre spectatori a postat filmul incidentului pe Internet. Din fericire, lansarea accidentală a rachetei nu a produs victime şi nici pagube materiale în port.

Ladny este o fregată de 3420 de tone, lansată la apă în anul 1980. Nava are la bord rachete antiaeriene şi antisubmarin.

INCREDIBIL! S-a întors acasă din delegaţie, la soţie, şi i-a făcut această poză. După ce a vazut fotografia a DIVORŢAT de ea

Ziua Marinei Federaţiei Ruse a fost marcată, duminică, prin acţiuni organizate în porturile de la Pacific, Marea Nordului, Marea Baltică, Marea Neagră şi Marea Caspică.

https://youtu.be/6erksh1EiBQ

Sursă: www.romanialibera.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×