VIDEO. Flota RUSIEI s-a făcut de râs în Marea Neagră. O rachetă lansată eronat putea provoca o CATASTROFĂ

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
27/07/2015, 17:50
VIDEO. Flota RUSIEI s-a făcut de râs în Marea Neagră. O rachetă lansată eronat putea provoca o CATASTROFĂ

Flota rusă din Marea Neagră s-a făcut de râs în Crimeea, la parada organizată în cinstea Zilei Marinei. Fregata rusă Ladny (801), care se deplasa duminică în rada portului Sevastopol, încercând să iasă în larg, a lansat accidental o rachetă.

Proiectilul s-a pierdut în largul Mării Negre. În momentul lansării accidentale, fragmente metalice, provenite de la bordul navei de luptă, au căzut în mare.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

ROM NIA, ÎN DOLIU! Tragedia s-a produs în urmă cu puţin timp! Celebrul cîntăreţ A MURIT! Avea numai 33 de ani! Lovitură teribilă pentru muzica românească!

La acel moment, un mare număr de oameni se aflau în portul Sevastopol pentru a admira manevrele navale. Unul dintre spectatori a postat filmul incidentului pe Internet. Din fericire, lansarea accidentală a rachetei nu a produs victime şi nici pagube materiale în port.

Ladny este o fregată de 3420 de tone, lansată la apă în anul 1980. Nava are la bord rachete antiaeriene şi antisubmarin.

INCREDIBIL! S-a întors acasă din delegaţie, la soţie, şi i-a făcut această poză. După ce a vazut fotografia a DIVORŢAT de ea

Ziua Marinei Federaţiei Ruse a fost marcată, duminică, prin acţiuni organizate în porturile de la Pacific, Marea Nordului, Marea Baltică, Marea Neagră şi Marea Caspică.

https://youtu.be/6erksh1EiBQ

Sursă: www.romanialibera.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×