VIDEO / El e românul care a impresionat Italia, la X FACTOR

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
14/09/2015, 13:19
VIDEO / El e românul care a impresionat Italia, la X FACTOR

Românii impresioneză Europa prin talentul lor. Un tânăr de 18 ani din Treviso, născut în Timişoara, a lăsat juriul unui cunoscut concurs de talente italian cu gura căscată. Părinţii tânărului au plecat din România după revoluţia din decembrie 1989 în căutarea unei vieţi mai bune.

Are doar 18 ani, dar a cucrit juriul X factor Italia. Leonardo a reuşit să obţină 4 de «DA» în cadrul audiţiilor talent show-ului, smulgând şi un sărut pe buze de la un membru al juriului, impresionat de prestaţia românului. Tânărul originar din Timişoara a interpretat cunoscuta piesa „All of me” a lui John Legend cu multă sensibilitate şi control al vocii, lucru apreciat de cei patru specialişti.

Juriul a fost impresionat, iar acest lucru nu este uşor de făcut, mai ales că în două din cele patru scaune sunt solişti de renume mondial. Mika şi Skin, solista trupei Skunk Anansie au fost pur şi simplu încântaţi de prestaţia lui Leonardo. Skin a mers mai departe şi l-a sărutat pe tânărul de 18 ani pe gură, semn al aprecierei maxime pe care i-o poartă.

După terminarea audiţiei, juriul a invitat-o pe scenă şi pe mama lui Leonardo, dorind ca aceasta să fie alături de fiul ei în momentul în care cei patru membri votează. Sub privirile emoţionate ale femeii, Leonardo a primit 4 de «DA», mergând în etapa următoare a concursului.

sursa: click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×