VIDEO / Doliu în lumea muzicii! O super îndrăgită cîntăreaţă A MURIT dimineaţă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
17/02/2015, 11:39
VIDEO / Doliu în lumea muzicii! O super îndrăgită cîntăreaţă A MURIT dimineaţă GALERIE FOTO

Doliu în lumea muzicii! Un mare super star, apreciat de milioane de fani din întreaga lume, a murit în această dimineaţă! Bolnavă de cancer, timp de mulţi ani de zile, cîntăreaţa americană Lesley Gore, care a cucerit topurile mondiale cu super hit-ul „It’s my party”, a pierdut lupta cu cruda boală care o chinuia de ani de zile şi a murit la vârsta de 68 de ani.

LEGATURA INCREDIBILA DINTRE ARESTAREA ELENEI UDREA SI UN CELEBRU FOTBALIST ROMAN! EL O POATE SCAPA!!!

Lesley Gore a decedat într-un spital din New York, acolo unde era internată de câteva zile. „A fost o persoană minunată. O feministă convinsă, o persoană căreia îi păsa de ce se întâmplă în jurul ei, o fiinţă minunată şi care se implica în cazuri umanitare”, a declarat cu lacrimi în ochi o amică a lui Lesley Gore.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

SOC IN FOTBAL!!! SI-A PRINS NEVASTA IN PAT CU COLEGUL DE ECHIPA!!! ERA NASUL LOR DE CUNUNIE!!!

Cântăreaţa Lesley Gore a devenit cunoscută după ce a lansat în 1965 melodia „It’s My Pary”, pe când avea doar 18 ani. Aceasta a apărut şi în multe filme în perioada anilor ’60, ’70.

BOMBA ANULUI!!! SIMONA HALEP, GOALA IN PLAYBOY?? ANUNTUL SPORTIVEI!!!

 

Închide ×