VIDEO / Cum se pregăteşte Andreea Mantea de botezul fiului său

Iuliana Spirache   
în Hotnews
19/07/2015, 08:28
VIDEO / Cum se pregăteşte Andreea Mantea de botezul fiului său GALERIE FOTO

Ziua de astăzi este, cu siguranţă, una plină de emoţii pentru frumoasa Andreea Mantea, vedeta urmând să îşi boteze minunea de băieţel pe care l-a născut, David. Iar ultimele ore au fost extrem de agitate pentru frumoasa prezentatoare TV, vedeta având de pus la punct o serie de detalii extrem de importante pentru ca botezul şi petrecerea de după creştinarea lui David să fie una perfectă.

Iar paparazzii Spynews.ro au fost ”pe fază”, ei surprinzând-o pe brunetă în timp ce alerga pentru a fii sigură că totul este pus la punct. Aşa că, după ce a discutat cu o amică de-a ei şi a pus la punct câteva dintre sarcinile pe care le îndeplinea aceasta pentru ea, Andreea a dat o fugă până în centrul oraşului, la magazinul unei prietene de-ale sale, creatoare de modă, cea care are grijă ca în ziua cea mare să arate perfect, iar ţinuta ei să fie una de mare senzaţie.

E adevărat, în graba ei, Andreea a încălcat cîteva reguli de circulaţie, dar nu ca şofer, ci ca pieton. Pentru că, fără să stea prea mult pe gînduri s-a repezit către magazinul amicei sale, fără să ţină cont că traversa pe roşu, asigurîndu-se doar, alergînd cei cîţiva metri care o despărţeau de celălalt trotuar.

CLICK AICI PENTRU VIDEO

Andreea Mantea este una din cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, iar ultima emisiunea pe care a prezentat-o a fost „Mireasă pentru fiul meu”, în perioada în care Mirela Boureanu Vaida se afla în concediu maternal.
La sfârşitul lunii mai ea a devenit pentru prima oară mamă, iar în prezent îşi creşte băieţelul singură. Andreea Mantea a întrerupt orice fel de legătură cu tatăl copilului, Cristi Mitrea, după mai multe certuri şi neînţelegeri.

Sursă: spynews.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×