VIDEO. Claudiu Keşeru A MARCAT iar! A fost PRINS cu DOUĂ femei!

Daniel Vlad   
în Fotbal intern
10/11/2015, 14:07
VIDEO. Claudiu Keşeru A MARCAT iar! A fost PRINS cu DOUĂ femei! GALERIE FOTO

Claudiu Keşeru este unul dintre cei mai buni fotbalişti români, dar atacantul nu iese în evidenţă doar pe terenul de fotbal. Atunci cînd nu înscrie pentru Ludogoreţ sau echipa naţională a României, celebrul fotbalist înscrie cu succes la blonde şi brunete, deşi este însurat.

Fostul atacant al Stelei pare că nu învaţă din greşeli. În vara anului trecut a fost prins în fapt cu o blondă în boscheţi, zilele trecute fotbalistul a călcat din nou strîmb.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE

Se pare că fotbalistul are o slăbiciune pentru blonde, una dintre ele agăţîndu-l pe un site de socializare. După cîteva conversaţii, Claudiu Keşeru s-a arătat dispus să aibă o întîlnire cu ea chiar în centrul Bucureştiului. Aşa că fotbalistul care joacă în prezent la echipa Ludugoreţ din Bulgaria a „atacat” imediat ce a revenit în ţară, după un meci important. „Bună. Cum eşti? Ţi-ai terminat treaba? La ora 5 e ok? Ne vedem pe strada Kogălniceanu”, i-a scris Claudiu tinerei. Şi, ca să nu rateze ocazia de a se detensiona puţin după meci, s-a urcat în maşină şi s-a dus spre locul indicat.

Keşeru a ajuns la ora 17:00 la destinaţie şi-a aşteptat noua cucerire în faţa localului. Atunci cînd blonda şi-a făcut apariţia, cei doi au schimbat cîteva păreri, însă întîlnirea nu a avut sfârşitul aşteptat. Tânăra a plecat după cîteva minute, lăsându-l pe fotbalist cu buza umflată.

Deloc descurajat, Keşeru nu a pierdut timpul şi a pus mîna pe telefon pentru a se asigura că nu va rămîne singur peste noapte. Astfel, la aproximativ jumătate de oră după plecarea blondei, un taxi a oprit în faţa localului în care se afla Claudiu Keşeru, din care a coborît soţia sa. După o scurtă conversaţie, a intrat în cafeneaua în care se afla atacantul României. Lucrurile nu s-au terminat. După mai bine de o oră, Keşeru a părăsit cafeneaua însoţit de soţia sa şi au mers ţinîndu-se de mînă pînă la maşina fotbalistului. Keşeru a condus-o pe aceasta pînă acasă, în zona Militari, acolo unde s-a şi oprit preţ de cîteva minute. Atacantul a părăsit rapid locul şi s-a îndreptat către o altă locaţie.

CLICK AICI PENTRU VIDEO

Fotbalistul bihorean nu a dorit să îşi termine noaptea şi s-a oprit la o altă adresă. De data aceasta, adresa nu îi era deloc cunoscută, aşa că a bîjbâit puţin în zona Cotroceni şi a dat cîteva telefoane. Puţin mai tîrziu, fotbalistul a intrat într-o casă cochetă, unde a poposit aproximativ o oră. Cel mai probabil extenuat de… plimbările cu maşina, Keşeru s-a întors la nevastă în Militari, acolo unde a parcat maşina la loc sigur.

A mai călcat pe bec

Atacantul naţionalei a reuşit să îi şocheze pe toţi în urmă cu un an, cînd a fost prins în fapt cu o blondă… în boscheţi.  Avea imaginea unui fotbalist atipic, nu ieşea în evidenţă cu nimic în afară de ceea ce făcea pe teren şi nu a fost implicat în scandaluri. Asta pînă cînd o blondă în vîrstă de 34 de ani i-a pus capac. Atunci, atacantul a uitat parcă de promisiunile făcute în faţa lui Dumnezeu în anul 2012, atunci cînd s-a căsătorit cu Laura, cea despre care spunea că este „femeia vieţii lui”. După ce au petrecut aproape o oră în maşina de lux a blondei, s-au sărutat pătimaş, apoi au trecut la fapte. Imaginile surprinse de către paparazzii unui tabloid sînt parcă desprinse dintr-un film XXX. Femeia a dispărut la un moment dat din raza vizuală a fotografilor, oferindu-i atacantului clipe de neuitat. La sfîrşit, ceva mai detensionat şi cu zîmbetul pe buze, Keşeru s-a scuturat minuţios de părul blond lăsat de femeia misterioasă şi a plecat spre maşina personală, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

S-a însurat cu femeia vieţii lui

Claudiu Keşeru şi Laura sînt împreună de mai bine de 12 ani. După zece ani de relaţie, aceştia şi-au unit destinele într-o nuntă fabuloasă, care a avut loc în 2012 în Oradea, oraşul natal al fotbalistului. Cei doi păreau unul dintre cele mai sudate şi mai fericite cupluri şi nimeni nu ar fi bănuit ce scandal teribil avea să apară, din cauza blondei. Cînd toţi apropiaţii cuplului aşteptau vestea unui copil, aşa cum ar fi firesc la doi ani de la nuntă, Claudiu şi Laura au fost la un pas de divorţ. Totuşi, Laura l-a iertat, sperînd probabil că este pentru ultima oară.

Sursă: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×