VIDEO Celebra Beyonce cântă un remix!? Cum a convins-o J Balvin şi ce a făcut cu banii!

Filon Stan   
în Hotnews
23/10/2017, 00:01
VIDEO Celebra Beyonce cântă un remix!? Cum a convins-o J Balvin şi ce a făcut cu banii!

Celebra Beyonce cântă un remix? Da! J Balvin a povestit cum a convins-o pe celebra cantareaţă să cânte un remix al piesei „Mi Gente”! „De vină” este fiica divei! Toată lumea a rămaş şocată la apariţia remixului pentru piesa ”Mi Gente”. Mulţi au crezut că li se pare că melodia este cântată de celebra Beyonce, însă aşa era. Mulţi s-au întrebat cum a ajuns Queen B. să cânte pe un remix, iar misterul a fost elucidat.

Sigur că exista precent, Justin Bieber pe ”Despacito”, dar totuşi, Beyonce e Beyonce! J Balvin a povestit pentru BuzzFeed cum a ajuns să lanseze varianta cu vocea divei pop: fetiţa lui Beyonce, Blue Ivy, era înnebunită după melodia ”Mi Gente”, iar asta l-a ajutat destul de mult. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Beyonce cântă remixul melodiei adorate de fiica sa

”Cred că Beyonce s-a plictisit să o audă pe fetiţa ei cântând toată ziua şi toată noaptea melodia. Într-o zi, eram în studio în New York şi o fată care lucrează cu Beyonce mi-a spus că Blue Ivy iubeşte cântecul”, a povestit Balvin. Atunci i-a venit ideea să îi propună colaborarea celebrei Beyonce.

Cântărreţul i-a propus vedetei să cânte în spaniolă o parte din melodie, dar nu se aştepta ca ea să accepte. Două zile mai târziu, aceasta i-a transmis că acceptă propunerea sa de colaborare! „Aproape că am leşinat”, recunoaşte J Balvin.

Beyonce a donat încasările din vânzarea remixului pentru victimele uraganelor care au lovit Puerto Rico, Mexic şi Caraibe.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×