VIDEO / Bătaie în PLINĂ stradă! Au blocat traficul!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
19/07/2014, 12:10
VIDEO / Bătaie în PLINĂ stradă! Au blocat traficul!

IMAGINI ŞOCANTE! BĂTAIE ca în FILME între un T NĂR şi un TAXIMETRIST, în Bucureşti!

 Vezi VIDEO:

Imagini uluitoare cu o bătaie ca în filme ce a avut loc în sudul Capitalei, au fost publicate pe internet. În înregistrări se poate observa cum un tânăr merge la un taximetrist şi îi aplică mai mulţi pumni şi picioare, dar sfârşeşte bătut de şofer.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

În imaginile publicate de un martor ocular se vede clar cum un tânăr merge la uşa taximetristului şi îl ia pe acesta la bătaie cu pumnii şi picioarele. Bărbatul aflat la volan iese din maşină şi începe şi el la rândul lui să-l lovească pe tânăr. Acesta este pus imediat la pământ. După ce primeşte mai multe lovituri năucitoare, conflictul este aplanat de un trecător.

Deocamdată nu se cunoaşte identitatea protagoniştilor acestor imagini, nici cauza conflictului dintre ei. Înregistrarea a fost făcută în sudul Capitalei, pe Şoseaua Olteniţei, iar cel care a filmat susţine că s-a temut să intervină.

sursă: www.libertatea.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

Închide ×