VIDEO ŞOC / BĂTAIE ca-n filme între două ELEVE

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
20/11/2014, 10:17
VIDEO ŞOC / BĂTAIE ca-n filme între două ELEVE

Ringul de box s-a mutat chiar în apropierea unei şcoli. Este vorba despre două eleve din Constanţa, care s-au bătut până au fost despărţite de colegi. Ploaia de pumni şi picioare a fost surprinsă de un martor, cu telefonul mobil. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

O elevă de clasa a VIII-a de la o şcoală din Constanţa a fost snopită în bătaie chiar de către colega ei de clasă. Bătaia a avut loc chiar la câţiva metri de şcoala din localitatea Sinoe. Părinţii celor două fete au fost chemaţi la şcoală. Mama uneia dintre fete spune că s-a speriat foarte tare când şi-a văzut copila plină de vânătăi.

„Era foarte tulburată, zăpăcită, nu ştia… nu mai ştia de ea. Era lovită, zgâriată. O doare foarte mult capul”, a declarat Ramona Ilie, mama fetei agresate.

Şi rudele celeilalte fete au luat măsuri.

„Părintii mei au certat-o, s-au luat de ea, au venit si la scoala. I-au luat si calculatorul, sa nu mai stea la calculator, sa nu mai iasa afara”, a spus sora agresoarei.

Conducerea şcolii s-a întrunit în Consiliul Profesoral, unde s-a decis că eleva care a pornit bătaia va presta muncă în folosul şcolii.

„Scaderea mediei la purtate la 7 elevei care a fost violenta si exmatriculam trei zile din scoala, cu prezenta in scoala. Va face munca in folosul scolii”, a declarat Georgeta Cazacu, profesor Şcoala Generală Sinoe.

sursa: romaniatv.net

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×