VIDEO / Barack Obama, la premiile Grammy 2015

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
09/02/2015, 11:43
VIDEO / Barack Obama, la premiile Grammy 2015

Preşedintele american Barack Obama a transmis un mesaj emoţionant cu ocazia galei premiilor Grammy 2015, în care a făcut apel la lupta împotriva violurilor şi a violenţelor conjugale.

Nu doar politicienii români se folosesc de orice prilej pentru a se adresa publicului. Se întâmplă şi la case mai mari, cei drept mesajele nu conţin promisiuni false sau injurii la adresa opozanţilor, ci conţin gânduri transmise societăţii pe subiecte sociale şi se încearcă crearea unui parteneriat între politică şi societate.

Mesajul preşedintelui american Barack Obama de la cea de-a 57-a ediţie a premiilor Grammy a făcut apel la lupta societăţii împotriva violurilor şi a violenţelor conjugale. „Bună seara. În această seară celebrăm artişti ai căror muzică şi mesaje ne formează cultura. Împreună putem schimba cultura noatră spre mai bine, oprind violenţa la care sunt supuse femeile. Chiar acum o femeie din cinci a fost victima unui viol sau a unei tentative de viol, şi una din patru femei este victima violenţei conjugale, în Statele Unite. Nu este bine şi trebuie să se oprească acest lucru. Artiştii au puterea să transmită mai departe acest mesaj şi îi rog pe cei prezenţi la acest eveniment să intre pe itsonus.org şi să încurajeje fanii să semneze această petiţie şi să creadă în acest lucru. Totul depinde de noi”, a spus preşedintele american.

Vezi VIDEO:

Alte mesaje sociale transmise la premiile Grammy 2015

Un alt mesaj social a fost transmis de Sam Smith, care este homosexual şi care a făcut apel la telespectatori ca oamenii să încerce să se accepte aşa cum sunt. „Înainte de acest album, am încercat orice pentru a-mi face muzica auzită. Am încercat să slăbesc şi făceam muzică groaznică şi abia când am început să fiu eu însumi muzica a început să curgă, iar oamenii au început să asculte”, a spus Smith.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×