VIDEO – Esca a încins ringul de dans la o nuntă în Iordania

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
08/08/2015, 12:50
VIDEO – Esca a încins ringul de dans la o nuntă în Iordania
Sursă foto: Instagram

Nici în vacanţă, Andreea Esca (42 de ani) nu ratează vreo nuntă! Ştirista Pro Tv a dansat până dimineaţa alături de miri la o petrecere în Amman. Vedeta tv se află în concediu în Iordania, dar a onorat invitaţia fără să clipească.

Andreei Esca îi plac nunţile, după cum chiar ea lasă să se înţeleagă. Ştirista a publicat pe contul ei de socializare un video în care pare că se distrează de minune pe ringul de dans. Îmbrăcată într-o rochie de culoare verde, vaporoasă, vedeta le-a arătat celor care îi urmăresc activitatea pe reţelele sociale cât de bine se simte la o nuntă în capitala Iordaniei. „Nunta în Amman! Nuntă? Nuntă? Cum să lipsesc”, a scris vedeta Pro Tv la descrierea filmuleţului de la petrecere.

VEZI VIDEO AICI

În această vară, ştirista a ales să îşi petreacă vacanţa în Iordania şi Franţa. Ea a mărturisit pe blogul personal cum îşi alege destinaţia unde să se răsfeţe. Vedeta a declarat că este obsedată de hoteluri.

“Mi-am dat seama că am dezvoltat o adevărată pasiune pentru hoteluri. Îmi aleg destinaţiile în funcţie de ele. Îmi plac paturile mari şi extrem de confortabile, lenjeria din bumbac alb egiptean, apretat dar moale, detaliile hotelurilor bune, de la ciocolăţica de pe pernă, până la buchetul de lavandă din salon, micul dejun cu aroma sa de vacanţă”, a scris Andreea Esca pe blogul său personal.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×