VIDEO / Al doilea trailer din filmul „Star Wars-The Force Awakens”, LANSAT

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
17/04/2015, 10:35
VIDEO / Al doilea trailer din filmul „Star Wars-The Force Awakens”, LANSAT

Fanii celebrului film „Star Wars” au avut un nou motiv de fericire cand producatorii filmului „Stars Wars-The Force Awakens” au dat publicitatii un al doilea trailer din filmul care va fi lansat pe 18 decembrie 2015.

Teaser-ul, care a fost lansat la celebrarea Star Wars in Anaheim, California, dezvaluie o voce narativa care intriga, iar fanii spun ca ar putea fi vocea lui Luke Skywalker, precum si un cadru cu celebra casca a lui Vader, anunta presa americana si britanica, potrivit hotnews.ro.

Star Wars Episode VII (cu sensul de Razboiul Stelelor Episodul VII) este al saptelea film planificat din seria de filme space opera Star Wars, fiind programat pentru lansare pe data de 18 decembrie 2015., potrivit wikipedia. Filmul face parte din a treia trilogie planificata din seria de filme Star Wars, continuand povestea din Star Wars Episode VI: Return of the Jedi.

Acesta va fi primul film Star Wars produs de Lucasfilm aflat in proprietatea companiei Disney. J.J. Abrams a semnat un contract pentru a regiza un scenariu scris de Michael Arndt. Producatorii filmului sunt Kathleen Kennedy si mai vechiul colaborator al lui Abrams, Bryan Burk. Creatorul Star Wars, George Lucas, va actiona in calitate de consultant creativ al Episodului VII (si in alte viitoarelor filme Star Wars).

Actorii Carrie Fisher, Harrison Ford si Mark Hamill, care au aparut in productiile anterioare Episoadele IV-VI, vor aparea si in acest film iar John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver li se vor alatura, impreuna cu mai multi actori noi. Pe data de 29 noiembrie 2014 trailer-ul oficial a fost lansat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×