VIDEO / Adrian Mutu şi noua iubită, scene de AMOR în public

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
30/03/2015, 10:34
VIDEO / Adrian Mutu şi noua iubită, scene de AMOR în public GALERIE FOTO

Desi formeaza un cuplu de aproape doar doua luni, Adrian Mutu si noua lui cucerire sunt de nedespartit.

Paparaziii cancan.ro au reusit sa imortalizeze imagini extrem de rare cu doi doi in timp ce si-au consumat preludiul in public, la un restaurant din nordul Capitalei.

Cu toate ca la inceputul anului, Sandra era ceruta in casatorie chiar de ziua ei de fotbalistul Sepsi, fostul coleg de nationala al „Briliantului”, dragostea a trecut repede prin stomac, iar „digestia” s-a mutat in asternuturile lui Mutu.

Fostul atacant al lui Chelsea si proaspat retrasul de pe gazonul verde, asa cum cancan.ro anunta aici, a uitat de tot de Consuelo si s-a topit de tot in bratele Sandrei Bachici, un fost fotomodel al lui Catalin Botezatu. Sudand tigara de la tigara, atat atacantul cat si satena cu forme de sirena au petrecut pana in zori intr-un restaurant din zona de nord a Capitalei, unde tot ce a contat a fost sa fie doar unul langa celalalt.

Cu toate ca pareau sa socializeze cu restul invitatilor de la masa, lor nu le pasa de fapt decat de ei doi si de dragostea lor, fapt aratat extrem de clar de filmarile paparaziilor care i-au surprins in timpul celui mai pasional sarut posibil.

Toate acestea atesta planurile celor doi, care, conform surselor apropiate lor, ar urma sa se casatoreasca in curand. „Mutu este un barbat gelos, posesiv, care se teme mereu ca partenera de viata l-ar putea insela. Daca Sandra umbla inainte prin diferite cluburi si avea o gasca de fete cu care iesea zilnic in oras, de cand s-a cuplat cu Adrian, ea sta numai cu el.

Fotbalistul i-a interzis iubitei lui sa mai pastreze in vreun fel legatura cu fostii iubiti si ii cere sa se vada cu amicele ei numai acasa. Asa ca nici gand de cluburi sau alte distractii. Sandra il iubeste si pentru moment s-a conformat, insa este tanara si s-a obisnuit cu alt gen de viata, asa ca ramane de vazut cat o sa o tina cumintenia. Daca s-a schimbat cu adevarat, atunci este foarte probabil ca ea sa devina doamna Mutu in viitorul apropiat”, a declarat un apropiat al „Briliantului”, pentru CANCAN.ro.

VEZI VIDEO

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×