Victor Slav, în tandreţuri cu o roşcată misterioasă. Bianca va lua FOC

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
16/08/2015, 13:40
Victor Slav, în tandreţuri cu o roşcată misterioasă. Bianca va lua FOC GALERIE FOTO

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au împăcat şi s-au despărţit de atâtea ori încât nici ei nu mai pot ţine socoteala. De curând au apărut tot felul de semne că cei doi s-ar fi împăcat, dar Victor pare că vrea să profite în continuare de statutul de burlac, în compania altor domniţe.(CLICK PE POZE SUS ÎN GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE)

 

Victor Slav a fost surprins în urmă cu câteva zile în timp ce se afla pe litoral împreună cu mai mulţi prieteni, printre care şi Bogdan Vlădău şi iubita acestuia. Cum atmosfera de petrecere nu îl putea lăsa rece pe fostul soţ al Biancăi, acesta şi-a găsit repede o companie, cât se poate de plăcută.

ULTIMA ORA! Anunţul care ZGUDUIE lumea showbizului! Cele două SUPER vedete DIVORŢEAZĂ! Scandal URIAŞ pe avere!!! Copiii, ÎN LACRIMI!

Dacă în urmă cu câteva zile, Bianca poşta fotografii care lăsau de înţeles că între ea şi Victor s-a reaprins flacăra iubirii, ei bine bărbatului pare că i s-au aprins călcâiele după o roşcată misterioasă, alături de care a petrecut câteva ore pe plajă.

FOTO DE ULTIMA ORA!!! SIMONA HALEP, IN COSTUM DE BAIE!!! A SARBATORIT VICTORIA  LA PISCINA!!! CE BINE ARATA CAMPIOANA NOASTRA!!! 

La petrecerea cu pricina de pe plajă a fost prezent şi bunul său prieten, Bogdan Vlădău, alături de iubita lui, iar cei patru s-au distrat până în zorii zilei, fără să le pese de absolut nimic. Victor Slav şi Bianca Drăguşanu au fost căsătoriţi timp de şase luni.

Sursă: www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×